AKTUELNO

Neki pripadnici Zodijaka su odlični za volanom, dok bi druge trebalo u saobraćaju izbegavati u širokom luku

Horoskopski znakovi mogu mnogo toga da kažu o nečijim veštinama i osobinama, pa i to kako se ko ponaša za volanom .Po karakteristikama koje znaci imaju, astrologija kaže da se može videti i kako se ko od njih ponaša u saobraćaju. Prema mišljenju astrologa postoje tri horoskopska znaka koji zbog svog tempetrametna spadaju u loše vozače.

Ovan

Ovan je vozač koji voli brzu vožnju. Veoma je impulsivan i tvrdoglav pa je najbolje ne smetatimu i ne govoriti ništa dok je za volanom. Ovan voli da ima potpunu kontrolu nad drumom, ali će uvek izgubiti živce ako mu nešto poremeti planove, poput gužve ili saobraćajne nesreće.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Još jedan vrlo eksplozivan i impulsivan vozač rođen je pod sazvežđem Strelca. Pripadnici ovog znaka toliko su nevozni i nestrpljivi u saobraćaju da skoro nikada ne pogode prava skretanja. Takođe nikako zbog svog nestrpljenja ne uspevaju lepo da se parkiraju. Veoma je nestrpljiv kao vozač, pa ćete ga često čuti da psuje i viče dok je za volanom.

Rak

Suprotno od Ovna i Strelca, Rak je spor vozač koji voli dfa bude izuzetno oprezan kada je na putu. Uglavnom mu je potrebna večnost da stigne do odredišta, a vrlo često zbog svoje sporosti izluđuje druge učesnike u saobraćaju. Posebno kada su zbog njega svi prinuđeni da uspore vožnju. Rak je majstor da napravi kolone na putu.

Autor: Pink.rs