AKTUELNO

Usled velikog broja poslovnih i privatnih obaveza mnogi od nas ponekad ne znaju kako da se izboore sa haosom. Postoje i oni koji u njemu dobro funkcionišu, jer ih on inspiriše. Problemi nastastaju kada ukućanima "haotičnih" počne da smeta nered koji ostavljaju svuda oko sebe.

Pripadnici nekih horoskopskih znakova imaju izražene sklonosti ka stvaranju haosa, a evo i koji su:

Vaga

Mnoge će iznenaditi što je ovaj horoskopski znak, koji je poznat po tome da teži ravnoteži u životu, jedan od neurednijih znakova. Ipak, oni uopšte ne veruju u dobru organizaciju. Mrze kada moraju da sređuju kuću, što često izaziva ljutnju kod ukućana, jer je njihov prostor uvek u haosu.

Lav

Lavovi vole sve što sija, a vole i da oni fasciniraju druge, zbog čega su skloni da sve oko sebe menjaju, ali na svoj način. U tom procesu stvaranja često naprave nered, ali to im ne smeta previše jer tako izražavaju svoju kreativnost. Verovatno se niko osim njih ne bi mogao snaći u njihovoj kući, Žena.hr

Strelac

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj avanturističkoj prirodi, ali i ljubavi prema putovanjima, pa im možda zbog toga nije važno da li im je uredan prostor u kojem žive. Uvek osećaju zov putovanja, a najviše vole da putuju s jednim rancem i uopšte im ne smeta ako on nije očišćen mesecima.

Ovan

Ovnovi zapravo ne vole da žive u neurednom prostoru, ali nisu baš ljubitelji kućnih poslova. Haos rešavaju tako što će, recimo, stvari samo gurnuti pod krevet ili u ormar. Jednostavno mrze organizaciju, a ne vole da gube vreme na čišćenje i održavanje kuće jer im to nikada nije prioritet.

#Kuća

#SPREMANJE

#nered