AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Vaše mentalne moći bi trebale biti posebno oštre danas. Vaš um će biti brz i predusretljiv a vaše komunikativne sposobnosti posebno jasne. Osećate se kao da ste na vrhu sveta, i zbog toga možete da prodate bilo šta bilo kome. Izvucite najbolje iz ove uzburkane intelektualne moći od početka bilo kog projekta koji ste uzeli u obzir.

Foto: Pixabay.com

BIK

Vaša kreativnost bi bila visaka danas, inspirišući vas da bojite ili pišete. Ako niste u mogućnosti da biste zadovoljili svoje potrebe, bar preduzmite neke male korake da osigurate svoje mogućnosti. Šta mislite o prijavljivanju za neko predavanje ili pridruživanje nekoj grupi za pisanje? Kontakti koje biste tu stekli mogli bi vam dati veliku podršku i podstrek vašem talentu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas ćete hteti da isključite svet i budete sami sa svojim mislima. Nećete biti baš raspoloženi za saradnju, i možda ćete poželeti da provedete vreme u nekim usamljenim aktivnostima. Prepustite se. Možda ćete trebati vreme nasamo da meditirate. Poslušajte sebe. Verovatno ste na ivici velikog samootkrića.

Foto: Pixabay.com

RAK

Današnji dan vam ukazuje da biste mogli očekivati razvoj u vašoj karijeri. Vaš intelekt i komunikacione veštine su vas dobro služile u proteklim mesecima, popločavajući put za napredovanje. Morali biste da odlučite da se jako potrudite kako bi bili sigurni da će vas to promovisati. Mogli biste da radite dodatne sate i odlučite da se posvetite nekim drugim projektima kako bi vaši nadređeni videli koliko se trudite.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ako ste uzeli u obzir karijeru u pisanju ili predavanju, ovo je idealan dan da uključite neke planove u to. Vaša mašta i inspiracija su istaknute kao i vaše veštine sa rečima. Ova kombinacija posebno garantuje da biste mogli da prodate bilo šta bilo kome. Ako ste spremni da date rukopis za knjigu izdavaču, uradite to.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Knjige koje ste primili kao poklon bi mogle da vas inspirišu na duboka duhovna ili filozofska pitanja. Vaš um je brži nego obično, tako da ćete verovatno naleteti na neke kompleksne ideje. Vaša praktična strana bi vam mogla doneti sumnje u vezi onog što učite, ali nemojte brinuti o tome. To će vam postati jasno vremenom.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Vi ste bez premca što se tiče vaše sposobnosti da ubedite druge da je vaš ugao gledanja onaj ispravan. Danas ćete možda biti u centru pažnje i isprovocirani da branite svoju poziciju ispred mnogo ljudi. Bićete dobro, iznenađujući sve ostale sem vas. Dobro se snalazite sa mikrofonom i publikom. Mogli biste da prodate bilo šta.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nemojte biti iznenađeni ako dobijete iznenadni vetar u leđa danas. Biće u formi novca. Verovatno će biti jedinstvena prilika. Možda vas je poslovni partner predložio da predstavljate neku unosnu oblast. Šta god da je, uspećete. Sa poslovne i kreativne tačke gledišta, ovo je najpovoljniji period za vas.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Imate brz um koji ne koristite ni blizu njegovog kapaciteta. Vaš um je utreniran da radi najvećom brzinom. Zbog čega ima stalno potrebu za razvijanjem i rastom. Ako novi izazovi ne dođu na vaš put, možda ćete morati da kreirate nešto svoje. Greota je da sedite besposleni.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Slobodan dan je baš ono što vam je doktor naredio. Probajte da se odmorite malo. Provedite vreme zagrljeni sa dobrom knjigom. Izađite sa prijateljima ako se osećate apsolutno uzbuđeno i ludo. Pobrinite se za vaše osnovne potrebe kako biste se osvežili. Sve ostalo će na kraju krajeva sesti na mesto kad bude trebalo.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Sa današnom planetarnom energijom mogli biste očekivati dosta komunikacije sa prijateljima. U stvari, kada pomislite da nećete primiti više ni jedan poziv ili nećete prisustvovati nekoj zabavi, stići će vam još jedan poziv. Čak iako se osećate da ste ispali iz fazona, oduprite se potrebi da odbijete poziv. Verovatno ćete upoznati neke interesantne ljude.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Vi imate oštar intelekt i jedinstvene ubedljive moći. Ako niste advokat, trebali biste biti. Svi znaci ukazuju da vaša karijera leti u nebo. Karijera i finansijski uspeh su prilično zagarantovani sa današnjim planetarnom energijom. Ako imate prijatelja sa kojim biste mogli da podelite ovo veliko bogatstvo, smatrajte sebe duplo blagoslovljenim.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop