AKTUELNO

Da li ste među njima?

Neko je dominantan u krevetu, a neko voli da ga drugi zadovolje. Ipak, teško je naći osobu koja će uvek da se trudi oko vas kad vama nije do toga.

Zato, ako ste u vezi sa ovim znacima sigurno nećete da brinete oko seksualnog života.

Oni će uvek da se potrude da budete zadovoljni, jer kada je u pitanju „akcija“ u krevetu, oni tačno znaju šta rade.

Škorpija

Škorpija simbolizuje seks i strasti. Ako neko zna šta treba da radi u krevetu to je ona. Sve želi da proba, ni od čega ne odustaje i sve joj je zabavno. Tačno zna šta želi i ako apetiti partnera nisu toliki ona ne preza od toga da nađe drugog koji će da joj odgovara što se tiče strasti. Za nju su ljubav i strast skoro jednako važni, pa ako kod vas nije slučaj isti onda ćete morati mnogo da se potrudite da biste zadovoljili Škorpiju.

Foto: Pexels

Ovan

Ovan želi da ima kontrolu nad svim stvarima u životu. Veoma je ambiciozan i u krevetu. Mora da zadovolji partnerku i da čuje da je najbolji. Nije to uvek lako, ali njemu jeste. Ovan ne preza od bilo čega samo da bude nezamenljiv. Potrudiće se i sigurno će da bude najstrastveniji ljubavnik koga znate. Zato, ako ste sa njim bićete zadovoljni.

Ribe

Foto: Pexels

Ribe znaju svaku vašu slabu tačku. One tačno znaju koje su erogene zone, šta vam prija šta ne. Potrudiće se da se fokusiraju samo na vas ali će i one da uživaju. Sa Ribama je uvek romantično, čak i u krevetu. Nema kraja uživanju, a sve je kao iz snova. Neće vas pitati šta želite jer one već sve znaju. Na vama je samo da se prepustite.

Autor:

#Horoskop

#Seks