AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Ostavite sanjarenja za neki drugi dan. Posvetite se danas obavezama koje zavise od vas i uživajte u danu. Što više budete usporili i prilagodili se situaciji sa osećajnim i predusretljivim stavom, to ćete više postići. Ovo nije dan kada treba da se borite. Ovo je dan kada treba da se povežete sa ljudima, brinete o sebi i drugima.

Foto: Pixabay.com

BIK

Uživajte u današnjem danu. Emocije će vam biti uravnotežene i imaćete sjajan osećaj da će sve biti u najboljem redu. Samopouzdanje vam je jako, te to iskoristite u jednoj situaciji da preuzmete kontrolu. Energija je veoma suptilna, ali ako napravite plan za ono što želite danas da postignede, bićete veoma produktivni.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas je dan kada treba da se potrudite da pojednostavite svoj život. Pokušajte da rešite neke dosadne obaveze koje su se nagomilale. Imate sjajnu priliku da sve odradite, te to iskoristite. Nemojte obraćati pažnju na glasine i tračeve, nego se posvetite postavljanju svog ličnog cilja u životu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Emocije bi vam danas mogle biti malo pobrkane, a vi nećete baš znati tačan razlog tome. Pokušajte da popričate sa prijateljem, jer ćete uvideti da sam razgovor može da pomogne u sređivanju haosa u glavi. Ako je potrebno, usporite malo. Odvojite vreme za sebe. Ne dozvolite da vas ubede u nešto u šta ne verujete.

Foto: Pixabay.com

LAV

Možda se danas nećete osećati posebno snažno, posebno ako neko pokuša da vas obeshrabri. Imajte na umu da je to samo prolazno osećanje i da ćete vrlo brzo biti opet onaj-ona stari. Otvorite svoj um malo više i pustite svetlost da vas obasja! Uvidećete sasvim nove horizonte.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas je vaš dan, te dajte sve od sebe. Postarajte se da dobijete priznanje za ono što radite. Nemojte biti toliko skromni i sebe sažaljevati. Napravite plan za budućnost. Budite prizemni, realni i koncentrisani na svoje ciljeve. Nemojte odbacivati nečiju pomoć. Neki ljudi vas mogu posebno motivisati.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Dan pred vama je dan prepun kontrasta. Pre podne jedete čokoladu, posle podne idete na džoging. Do kasno spavate, rano idete na spavanje. Takođe, ovo je dan kada možete uspostaviti odlične temelje za nešto vama važno u životu. Provedite više vremena kod kuće organizujući je i sređujući. Ne zaboravite da sredite i svoj radni prostor. Volite i negujte svoje kućne ljubimce.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Današnji dan vam neće započeti dokle god ne sredite misli i ne rešite neke lične probleme koji su se nagomilali. Nemojte ništa planirati dok ne budete sigurni da ste postavili dobre temelje. Imajte na umu da za svakoga postoji put kojim treba da ide. Potrudite se da smanjite (najbolje bi bilo da ih skroz izbacite) svoje zajedljive primedbe drugima.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Dan pred vama mogao bi vam biti poprilično težak. Instinktivno želite da istražite i proširite svoje vidike, ali kao da vas nešto zadržava i sputava. Obratite pažnju na ne plaćene račune i sredite haos u kući. Čišćenjem svog fizičkog prostora sređujete i svoj mentalni. Uskoro ćete biti spremni i slobodni sasvim dovoljno da ostvarite svoje želje.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Danas vam je svet pod nogama, te iskoristite priliku i zgrabite sve što vam život pruža. Ukoliko niste primetili, imate snažnu podršku pored sebe. Sve što uradite ili kažete ima jak uticaj na druge. Ovo je idealna prilika da preuzmete lidersku palicu i povedete one koji malo zaostaju. Vaša sjajna percepcija biće izražena danas.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Recite danas šta mislite, ali nemojte se uvrediti ako vam se učini da niko ne sluša. Nemojte sve odmah otkriti. Kao ni gubitnici, ni pobednici nisu baš omiljeni (iz drugačijih razloga, doduše!). Fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Sada je vreme kada treba da napravite dobre temelje kako biste uspeli da ostvarite svoje ideje kasnije.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Spustite se na zemlju malo. Postoje stvari o kojima morate da vodite računa. Bavljenje svakodnevnim ovozemaljskim obavezama i rutinskim stvarima ne bole ni malo, ako im se posvetite (ako ih primetite uopšte danas!). Dosta toga možete postići. Samo se postarajte da ne lebdite negde između Zemlje i oblaka!

Foto: Pixabay.com,

#Horoskop

#dnevni horoskop