AKTUELNO

Astrolozi tvrde da je privlačnost između ova dva znaka zodijka nemerljiva sa bilo kojom između bilo koja druga dva znaka

Strast i fizička privlačnost koje škorpija i bik osećaju od momenta kad ugledaju jedno drugo može se nazvati jednom vrstom magnetne privlačnosti. Oni prosto ne mogu da skinu oči jedno sa drugog, a njihova strast je toliko intenzivna da ne može da se poredi ni sa jednom drugom horoskopskom kombinacijom.

Kada strast i zaljubljenost prerastu u ljubav između ova dva znaka, ta ljubav je veoma intezivna, jaka i očigledna svima koji se nazale u njihovoj blizini. Bik i škorpija su, prema astrologiji- suprotni znaci zodijaka, što znači da su u suštini potpuno različiti po svim aspektima, što im daje posebnu, kompleksnu povezanost, u smislu toga da se suprotnosti privlače – oni su knjiški primer toga!

Foto: Pexels

Bik i škorpija u ljubavnoj vezi su veoma moćna kombinacija – zajedno su gotovo nepobedivi, jer svaki od znakova je veoma jak i stabilan, a dopunjuju se osobinama koje su im različite ili koje jedan poseduje, a drugi ne. Ono što može biti problem, jeste ukoliko ova dva jaka i osvešćena znaka ne uspeju da nađu balans i kanališu na pravi način svoje jake energije i impulse.

Kada je reč o njihova seksualnoj privlačnosti – malo je reći da je ona je fatalna. Bik i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog, počevši od moćnih karaktera, koji su i jednom i drugom jedan od afrodizijaka jer uživaju u snazi koju dobijaju od partnera, njegovoj inteligenciji, uspehu, lepoti… Njihov odnos je nabijen emocijam, strašću i prilično neobuzdanim željom za telesnim kontaktom, koji je za oba znaka veoma značajan

Autor: pink.rs

#strast