AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Previše ste posvećeni vašoj karijeri i zbog toga vam privatni život mnogo trpi. Partner ne može nikako da dopre do vas. Sada više niste u ni malo prijatnoj situaciji, jer mu je strpljenje pri kraju. Da vas ovo ne bi skupo koštalo, koliko još večeras mu priredite romantičnu večeru u vašem domu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Razmislite da odete na odmor ili da napravite zabavu sa prijateljima. Danas ćete uvideti da je uvek sve na vama, kada je organizacija u pitanju. To vas neće puno brinuti jer ste dobri u tome. Probajte da nadmašite sebe i isplanirate nešto posebno za svoje prijatelje, što nikad neće zaboraviti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Nikad ne recite nikad. Iako možda niste osetili emocije prilikom sastanka sa jednom osobom, situacija će se drastično promeniti. Velike su šanse da potencijalnog partnera danas sretnete u šetnji, ruku pod ruku sa izvesnom osobom sa kojom će izgledati veoma prisno. Iznenađićete se kada shvatite da vam je ipak stalo.

Foto: Pixabay.com

RAK

Potrebno je malo ubeđivanja, šarma i strpljenja da doprete do one osobe koju ste nedavno upoznali i koja vas je emotivno zaintrigirala. Ne gubite nadu i ne pomišljajte na ono najgore, ukoliko vam ne odgovara na telefonske pozive. Verovatno nije ništa ozbiljnije, nego su u pitanju njene poslovne obaveze. Koliko još danas, dobićete odgovor.

Foto: Pixabay.com

LAV

U jednom razgovoru danas, nipošto ne pokušavajte da se predstavite drugačijim nego što zapravo jeste. Ne zaobilazite istinu, a pogotovo nemojte da preuveličavate neke stvari. Vaša neiskrenost će biti veoma brzo otkrivena. Budite optimistični po pitanju ove veze, druga strana vas simpatiše više nego što trenutno mislite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ukoliko ste planirali izlazak u provod sa voljenim bićem, ne očekujte da će se stvari glatko odvijati. Nenadani događaji vam remete planove. Nema razloga za paniku, u pitanju su pozitivne stvari koje zahtevaju vašu pažnju, a tiču se drugih ljudi. Veoma je moguće da ćete imati pozitivnog uticaja na nečiji život.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Potajno uživate da budete šokirani i zatečeni, mada ne volite o tome da govorite. Planete vam danas donose iznenađenje u ljubavi, veće nego što ste ikada i mogli da pretpostavite. Susret sa nekim ko iznutra krije tako originalno viđenje ljubavnog života će vas ostaviti bez daha. U sebi ćete biti impresionirani kao nikada do sada.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Mnogo toga možete da naučite o vašem partneru, ako danas budete pažljivi slušalac. Zvezde favorizuju iskrenu komunikaciju i nežnost u odnosu. Ne pokušavajte da namećete svoje mišljenje ili osuđujete ponašanje voljenog bića. Umesto toga, pružite mu podršku, pokažite da imate razumevanja i da ste tu za njega.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Umesto da rasipate energiju na bespotrebne rasprave za koje ste raspoloženi već neko vreme, organizujte odlazak u šetnju ili piknik u prirodi. Negativna energija se, u vašem slučaju, najbolje otklanja boravkom na svežem vazduhu. Uživajte u ovom danu i zaboravite, bar na trenutak, na vašu potrebu da vodite glavnu reč.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ovaj dan je pogodan za rešavanje nekih ljubavnih problema. Ako ste se zahvaljujući sopstvenoj nepromišljenosti našli u nekoj neprijatnoj situaciji, ne bi bilo poželjno da zbog toga krivite partnera. Pripadnici ovog znaka koji su u tajnoj vezi ne treba da i dalje u njoj ostaju. I sami ste svesni da za vas u toj priči nema perspektive.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Mnogo ćete učiniti za vašu ljubav ako neko vreme provedete u razgovoru sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da podelite vaše najskrivenije želje i tajne. Naravno, učinite to samo ako ste sigurni da nećete povrediti osećanja onog drugog. Mogli biste dobro da se zabavite i na ovaj način još više zbližite.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Planetarni aspekti favorizuju razgovor na temu zajedničke budućnosti. Ukoliko pored sebe imate patrtnera koji vam u potpunosti odgovara, koji je spreman na kompromise i kojim se ponosite, nema razloga da se ne odlučite na ovaj korak. Popričajte o ovome i saslušajte partnera šta ima da vam kaže.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop