AKTUELNO

Ovi horoskopski znaci jednostavno vole seks i ponose se time.

Zvezde otkrivaju za koje horoskopske znake treba uložiti najmanje truda da bi se odvukli u krevet.

Ovan Tvrdoglavi Ovnovi se neće dati tako lako… Njih ćete morati dugo da nagovarate pre nego što ih namolite da spavaju sa vama.

Bik Svi znaju da su Bikovi skloni preterivanju. To se veoma često odnosi i na broj partnera u krevetu. Oni su temperamentni, možete lako da ih dovedete do ludila, a ukoliko im se svidite, odlazak u krevet je zagarantovan.

Blizanci Iako vole da flertuju, nećete tako lako odvesti Blizanca u krevet. Morate pre toga da zadobijete njegovo poverenje, pa tek ukoliko se sve "zvezde sklope", možda ćete ga i videti bez odeće.

Rak Emotivnim Rakovima je potrebno mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lepih reči da bi imali seks sa vama. Žao nam je, moraćete da se potrudite.

Foto: Printscreen Youtube

Lav Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje i možete lako da ih osvojite.

Devica Device su brižne, veoma brižne. Teško da ćete prve večeri da je odvedete u krevet, ali i ako uspete u tome, neće biti na jedno veče.

Foto: Printscreen Youtube

Vaga Neodlučne Vage ne mogu ni na seks da se odluče. Dok one razmisle šta će, da li će i kako će već bi svanulo.

Škorpija Seksualne Škorpije obožavaju maženje, ljubljenje i seks. Čak iako je nešto isplanirala, ukoliko se ukaže šansa za seksom, ona će sigurno sve otkazati. Vole seks više nego bilo šta.

Strelac Strelčevi su izuzetno seksualni, ali treba im mnogo vremena da se odluče… Ako ih nagovorite, budite ubeđeni da vas čeka sjajan provod.

Foto: Printscreen Youtube

Jarac Jarčevi su kao i Ovnovi… Veoma tvrdoglavi i moraćete veoma dugo da ih nagovarate.

Vodolija Vodolije su velike flegme… Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno da li će imati seks ili neće.

Ribe Neuhvatljive Ribe će imati seks sa vama… A onda ćete vi trčati za njima.

#Horoskop

#Seks

'