AKTUELNO

Neki horoskopsku parovi ostaju zauvek zajedno.

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje nego neke druge kombinacije Zodijaka. Kada se pklope i pronađu, oni se nadopunjuju i čine jednu dušu. Njima je suđena večna ljubav, jer se po načinu razmišljanja, funkcionisanja i pogledima na svet savršeno pokalpaju.

Rak i Škorpija

Foto: Unsplash.com

Njih karakteriše duboko razumevanje koje je zasnovano na intuitivnom nivou. Oni često bez reči mogu da se razumejui osećaju međusobne potrebe i osećanja. Budući da se odlično razumeju uspevaju da prevaziđu mane onog drugog. Imaju iste ciljeve i očekivanja od života, a njihova veza je obično neraskidiva.

Devica i Jarac

Foto: Unsplash.com

Karakteriše ih veza sa dosta sreće i uspeha. Ovaj spoj zemljanih znakova poseduje potencijal za ostvarenje dobrog razumevanja jer oba partnera pripadaju istom elementu pa su oni često usklađeni u razmišljanjima, stavovima i potrebama.

Njihova komunikacija je opuštena, prirodna i prijatna, a za njih se kaže da su na istoj talasnoj dužini.

Ovan i Strelac

Foto: Pixabay.com

U mnogo slučajeva reč je o idealnoj kombinaciji jer su oboje vaterni znaci puni entuzijazma. Ovan je vođa, a Strelac je slobodna duša koja Ovnu ne pravi konkurenciju. Oba znaka obožavaju putovanja, a među njima se stvara brza konekcija koja je može da traje jako dugo. Astrolozi kažu da ovaj par nema konkurenciju u Zodijaku jer su povezani na jako dubokom nivou.

Blizanci i Ribe

Foto: Unsplash.com

Iako bi neki rekli da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, brojni primeri iz prakse svedoče o tome da oni mogu da ostvare jedan stabilan i dugoročan ljubavni spoj.

Oni su pravo oličenje izreke da se suprotnosti privlače. Kada je u pitanju slaganje Riba i Blizanaca, iako su ovde u pitanju dve različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga ko će biti isti kao što su oni sami tj. oni ne žele da u ljubavnoj vezi budu sa nekim ko će predstavljati njihovog klona.

#Horoskop

'