AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Ukoliko idete na sastanak večeras, onda je vrlo verovatno da imate sasvim pogrešnu sliku o osobi sa kojom se sastajete. Današnja astralna energija pokušaće da vas navede da izgradite sopstvenu sliku o toj osobi i u neku ruku je idealizujete. Kako bilo, veoma je važno da zapamtite da vam je potrebno vreme da upoznate osobu, pre nego što krenete da joj sudite (bilo da ste u pravu ili ne!).

BIK

Foto: Pixabay.com

Zvezde bi danas mogle da umešaju prste u neki vaš odnos, koji je do sada bio kristalno jasan i dovedu do konfuzije. Vrlo je verovatno da uživate jedno u drugom, ali kada treba da se donese zajednička odluka nešto ne štima. Nemojte da vas to danas zabrinjava jer ćete samo poremetiti odnose. Danas uživajte u danu, a sutra mislite o tome (doduše, samo „sutra“ će se verovatno pobrinuti za sve!).

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Nemojte dozvoliti da vam trenutni ispadi pomute stvarnu sliku koju imate o nekoj osobi, sa kojom ste od nedavno. Danas biste pod uticajem planetarnog poravnanja mogli imati pomućenu sliku i biti u nemogućnosti da sagledate širu sliku. Nikako nemojte to dozvoliti, kao ni da preuranjeno donesete neku odluku. Potrudite se prvo da saznate konkretno ono što vas zanima, a odluku ostavite za neki drugi dan.

RAK

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli biti malo konfuzni ako neko blizak pokuša da vas ubedi u nešto. Ukoliko idete na zabavu ili neki drugi društveni događaj, budite oprezni i nemojte odmah pretpostaviti da neka osoba želi sa vama da izađe, samo zato što vam se nasmejala. Prvo dobro razmislite pre nego što donesete zaključak.

LAV

Foto: Pixabay.com

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli uvideti da osoba koja vam se sviđa ima sasvim drugačije vrednosti od vas i to bi moglo dovesti do sukoba. Naravno, do toga ne mora da dođe ako oboje prihvatite vrednosti onog drugog, jer iz tog iskustva možete nešto i naučiti. Ali nemojte očekivati da delite iste ideje i ideale. Ipak, možete se jako lepo provesti večeras.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Danas bi mogla da vas obuzme prava toplina i nežnost i da je osetite svuda oko sebe. Imaćete priliku da podelite osećanja sa nekim kome se iskreno divite već duže vreme. Možda biste mogli svoju poruku preneti uz neki poklon i time biti još jasniji. Uživajte u onome što će uslediti.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Danas bi jedna osoba mogla da odluči da preduzme prvi korak kako bi vas bolje upoznala. Moguće je da će vas pozvati na večeru ili u bioskop, i možda sve to nije super romantično, ali imajte na umu da ćete sami stvoriti tu magiju. Oboje ćete biti toliko uzbuđeni što ste zajedno da vam neće biti bitno gde se nalazite.

ŠKOPRIJA

Foto: Pixabay.com

Nemojte brinuti ako ste sentimentalniji nego inače, to je verovatno zbog trenutne planetarne energije. Ukoliko ste u stalnoj vezi, onda iskoristite ovu divnu priliku da zajedno proslavite vašu vezu i možda je podignete na viši nivo. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da posetite neki događaj koji je povezan sa umetnošću.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Ukoliko večeras imate sastanak obucite se tako da impresionirate, jer vas zvezde podržavaju u tome. Postoji velika verovatnoća da ćete imati sjajan sastanak i da ćete blistati. Ne samo da ćete vi biti svesni da delite iste misli i osećanja, nego ćete uvideti i kako je druga strana isto svesna toga. Odvojite vreme večeras da prošetate po mesečini ili pored reke (jezera, mora).

JARAC

Foto: Pixabay.com

Romantična situacija u kojoj se možete danas naći, omekšaće vam srce toliko da ćete zaboraviti na nedavni nemio događaj (raskid duže veze ili nešto slično). Zvezde vas podržavaju i govore da vam osoba koju ste upravo sreli može pomoći da zaboravite i zacelite sve rane koje imate. Ukoliko ih poslušate, ponovo biste mogli voleti svim srcem. Poslušajte ih!

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Romantika će danas biti na sve strane , ali morate se malo pripaziti. Pomislićete, svakako, da je sve to malo sumnjivo. Ako neko pokušava da vam laska i uvuče vas u jedan kalup razmišljanja oko neke vama važne stvari, naravno da će vam biti sumnjivo. Nemojte dozvoliti da vas iko prevari na takav način, sve dok sami ne budete sigurni da je taj način razmišljanja ispravan.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Danas biste pod uticajem čudne astralne energije mogli pribeći maloj laži kod partnera, kako biste prikrili neku blamažu ili sramotnu istinu. Moguće je da će u prvi mah da vam poveruje, ali vrlo brzo će uvideti da nešto nije u redu i vaša mala varka će biti razotkrivena. Najbolje bi bilo da budete iskreni, čak i ako dođe do male svađe.

#Horoskop

'