AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Vi ste po prirodi avanturističkog duha, a danas ćete poželeti da uradite nešto što ranije niste. Moguće je da će vas okupirati ideja da isprobate skok sa padobranom ili bandži džamping. S obzirom da vam je adrenalin na vrhuncu, iskoristite sve mogućnosti koje su pred vama. Najbitnije je da aktivnost za koju se odlučite za vas predstavlja izazov.

Foto: Printscreen Youtube

BIK

Ukoliko ste ikada ispoljavali interesovanje za proučavanje astrologije, ovaj dan je idealan za to. Nastojte da se opskrbite svom mogućom literaturom koja vam je dostupna i ukoliko je moguće, edukujte se putem kursa. Danas ćete, generalno, lako upijati sva znanja. Ono što danas naučite, ostaće vam u memoriji za ceo život.

Foto: Printscreen Youtube

BLIZANCI

Vaša želja za avanturom je danas izražena. Putovanje je ono što vas najviše okupira. Moguće je da vas je podstakla priča jednog prijatelja vezana za egzotične zemlje. Ukoliko ste u mogućnosti, ovaj dan je idealan za planiranje godišnjeg odmora. Pored relaksacije, prijaće vam upoznavanje stranih kultura.

Foto: Printscreen Youtube

RAK

Danas biste mogli doći u situaciju na poslu da na vas padne rešavanje neke vrlo komplikovane situacije. Vi ste sposobni za to. Spremni ste za izazov i uvek ste puni sjajnih ideja. Sve što uradite, neće vam biti od koristi samo danas, već i u budućnosti. Samo napred!

Foto: Printscreen Youtube

LAV

Neki društveni događaj danas vam može doneti kontakt sa vrlo intersantnom osobom. Kratko, neobavezno ćaskanje može se pretvoriti u dug i interesantan razgovor u kom ćete zaista uživati i saznati dosta toga novog. Ostanite u kontaktu, ta osoba je veoma važna za vašu budućnost.

Foto: Printscreen Youtube

DEVICA

Ogromna fizička snaga nateraće vas da danas dosta vremena provedete napolju. Možda će to biti vežbe, možda duga šetnja sa nekim vama dragim. Pazite da ne preterate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Želja za avanturom u kombinaciji sa snagom i energijom koju nosite u sebi može biti opasna ako se ne ukroti.

Foto: Printscreen Youtube

VAGA

Da li ste umešani u neki ambiciozni i kreativni projekat? Danas odmorite od posla bez obzira na sve. Ako imate partnera posvetite mu pažnju. U poslednje vreme bili ste okupirani svojim ličnim potrebama pa ne bi bilo čudno da vam voljena osoba to zameri. A ako ostanete bez nje, odnosno njega, svi drugi projekti će vam biti uzaludni.

Foto: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Vaša želja da se posvetite porodici danas će biti izraženija nego što je uobičajeno. Šta god budete planirali, biće vezano za vaš dom. To je dobro. Provedite današnji dan u razgovoru sa članovima porodice, dobrom filmu ili popravci nečega što je dugo vremena stajalo i čekalo na vas. Uveče ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Uživajte!

Foto: Printscreen Youtube

STRELAC

Danas vas čeka interesantan dan. Gužva u komšiluku, uzbuđenja sa partnerom, smeh na poslu; mnogo toga će se desiti što će vam današnji dan učiniti posebnim. Imate dosta toga da obavite, ali jednostavno nećete biti u stanju, jer će vas ceo dan ometati sitnice. Ali život čine sitnice. Opustite se i uživajte. Nosite sa sobom fotoaparat, možda ćete želeti i da zabeležite nešto.

Foto: Printscreen Youtube

JARAC

Očekujte novčani dobitak koji neće imati veze sa igrama na sreću ili nasledstvom. Verovatno je u pitanju neki projekat na kome ste vredno radili i koji počinje da daje prve rezultate. Ako još uvek ne znate na šta da potrošite novac, napravite plan. Ali ne zaboravite da se počastite nekom sitnicom!

Foto: Printscreen Youtube

VODOLIJA

Verovatno ste puni energije i u potrazi za adekvatnim načinima da je ispoljite. Šetnja u prirodi ili obližnjem parku bila bi pun pogodak. Telefonirajte jednom prijatelju i pitajte ga da li je voljan da vam se pridruži. Sve je lakše u dvoje, zar ne?

Foto: Printscreen Youtube

RIBE

Vaša podsvest će danas biti naročito aktivna. Moguće je da ćete prerađivati neka loša iskustva iz prošlosti. Ovo ne bi trebalo da vas preterano brine, s obzirom da na taj način radite na vašem psihičkom zdravlju. Na kraju dana ćete se mnogo bolje osećati. Veče provedite u druženju sa prijateljima ili članovima porodice.

Foto: Printscreen Youtube

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'