AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Uživaćete u današnjem danu ali ne smete očekivati čuda. Sada je vreme izlečenja. U danima pred vama bićete u prilici da ponovo uspostavite harmoniju svog tela i duha. Vašem ljubavnom životu, takođe, treba jedan remont kako biste bili u stanju da se suočite sa određenim nerešenim problemom.

BIK

Foto: Pixabay.com

Mnogi pripadnici vašeg znaka imali su veliko spremanje u svom domu ili na poslu. Međutim, niste sve završili i nemojte to odlagati. Vrlo je važno da sve dovedete u red, jer ćete tako i svoje misli srediti. Srećom, jednom kada sredite svoje emotivno stanje i rešite se nepotrebnog „prtljaga“, bićete opet oni stari i spremni da krenete napred punom brzinom.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Astralna energija podseća vas da je ovo vreme kada sve možete. Skloni ste ponavljanju stvari koje volite, a onih koje ne volite pokušavate da se rešite što pre. Zvuči razumno, međutim, univerzum vas opominje da morate u svom životu raditi i ono što ne volite, jer svaki zadatak u životu koji dobijete međusobno je povezan.

RAK

Foto: Pixabay.com

Realnost niije onako uzbudljiva kako biste vi voleli. Ali, da nije to zato što vi sebi stvarnost predstavljate na određeni način? Retko posmatrate stvari detaljno, jer u osnovi, detalji vas i ne interesuju. Ali ako pogledate oko sebe videćete da upravo ti detalji kriju u sebi neverovatna otkrića. Stavite neke nove naočare i gledajte svet drugim očima.

LAV

Foto: Pixabay.com

Planetarna energija danas će vas ohrabriti da napravite neke važne promene u svom društvenom životu. Možda želite da promenite profesiju ili svoj krug prijatelja. To može biti zapetljanije nego što mislite, jer je vaš sadašnji svet odraz vašeg stanja i vaše ličnosti. Obratite pažnju na ono što vam je poznato. Vaš urođeni instinkt biće da se vratite tamo odakle ste krenuli.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Današnja planetarna enrgija testiraće vašu stalnu želju da pređete na drugu stranu „ulice“ ili izađete iz neke veze, ili jednostavno uradite nešto što odavno želite. Ako uradite to osećaćete se nazavisno i slobodno što i želite, zar ne? To je upravo vaša snaga, ali u isto vreme i vaša slabost. Tokom narednih nekoliko nedelja bićete pred izazovom da se zbližite sa drugim ljudima.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Zašto mislite da su veze (prijateljske ili ljubavne) toliko teške? Vi ste svesni da su interakcija iliti druženje sa drugim ljudima veoma važne i da pomažu da se i vi sami razvijte. Ipak, veze za vas znače da ste svesni i da stojite čvrsto na zemlji. Previše često maštate o realnosti ali nikako da se suočite sa njom. Današnja astralna energija podržaće vas da se zbližite više sa ljudima koji su oko vas.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Kraj jednog ciklusa najavljuje početak drugog. Danas ćete se susresti da novim periodom u kome ćete shvatiti kako da izbalansirate svoju energiju. Moguće je da ćete više rizikovati nego obično, kada ste krili svoje emocije. Pred vama je period jasan i čist u kome treba da se posvetite drugim ljudima jednako kao i sebi.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Da li ste primetili izvesna natezanja kada su vaše emocije u pitanju? Vi ste otporni i fleksibilni, ali i za vas će ovo biti previše. Morate se relaksirati. Naredne nedelje obećavaju mirniji period. Fokus će biti na vašem ljubavnom životu. Vi znate da vam je potrebna sigurnost i stabilnost. Ukoliko nepokolebljivo i stabilno budete radili na tome dostićićete ih.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Nekoliko prošlih nedelja verovatno ste osećali prave zemljotrese u svom životu. Verovatno još uvek osećate drhtavicu. Srećom, trenutna astralna konfiguracija obećava mirniji, ali ne manje intenzivan period. Bićete u stanju da se pobrinete oko nekih svakodnevnih obaveza i konačno sredite neke važne stvari.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Većina pripadnika vašeg znaka je osetljive ali izdržljive i uporne prirode. Talasanja prošlih dana samo su ojačala vašu rešenost i spremnost. Na kraju, bićte veoma zadovoljni prethodnim uzbudljivim periodom. Nedelje koje su pred vama biće daleko mirnije. Iskoristite to vreme da ponovo obnovite kontrolu nad svojim životom i vredno radite na pojednostavljivanju svog pristupa životu.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Verovatno su vam se proteke nedelje činile kao najintenzivniji period u godini. Svakako, morate priznati da sve što vam se dešavalo po ljubavnom pitanju ima svoju težinu i smisao. Sada je vreme da se fizički i psihički odmorite kako biste razmislili o svom iskustvu. Nedelja koja je pred vama nudi vam mirnu oazu. Iskoristite je počevši od danas.

#Dnevni

#Horoskop

'