AKTUELNO

Iako se to ne može dokazati sa sigurnošću, ovih pet znakova navodno je najviše sklono varanju u vezi, a često tu svoju tajnu i jako dobro sakrivaju od partnera, piše Bustle. Evo o kojih se pet horoskopskih znakova radi.

Ovan

Ovnovima vlada Mars, a to je planeta sekualnosti, agresivnosti i strasti. Samim tim, Ovnovi su na samom vrhu liste znakova koji će vas prevariti, ali oni to čine bez razmišljanja. Njihova strastvena priroda često ih zavara pa se opuste u trenutku, a o posledicama koje slede posle svega toga uopšte ne razmišljaju. Oni zapravo uopšte nisu dobri u skrivanju afera, jer ih njihova nestrpljivost izdaje pa često sami priznaju da su bili neverni.

Blizanci

I Blizanci su na samom vrhu liste, a astrolozi to objašnjavaju činjenicom da je njima pre svega u životu važna sopstvena sreća i sloboda. A kad odluče da je za njih sreća imati više partnera, onda tako i žive. Iako ne ulaze u afere s namerom da povrede drugu osobu, to se neminovno događa. Ali oni to nikada neće priznati svom partneru, već će vešto izbegavati tu temu i skrivati je od njega/nje.

Vaga

Vage su izuzetno društvene, šarmantne i simpatične, pa im je zbog toga jako teško odoleti. Iako im je veza s partnerom svetinja, ukoliko se u toj vezi ne osećaju ispunjeno, ono što im nedostaje pokušaće da nadomeste s nekim drugim. Takođe, oni nikako ne mogu da lažu pa kad i prevare partnera, odmah mu to moraju iskreno priznati i izviniti se za svoje nesmotrene poteze.

Škorpija

Iako su pri samom dnu liste varalica, Škorpije ne beže od činjenice da su ponekad zaista skloni avanturama van veze. Ipak, oni te avanture jako dobro sakrivaju. Njima je čuvanje tajni prirodno stanje, a kad varaju, ne čine to nesmotreno, već na taj način pokušavaju da ispune emotivne praznine koje osećaju.

Ribe

Ribe su izuzetno neodlučne i pomalo uplašene, a uz to i radoznale, što je najgora moguća kombinacija kad je varanje u pitanju. Sto puta će se pitati da li je njihova veza zaista snažna, da li je partner iskren prema njima, a onda će sreću koja im izgleda nedostaje potražiti van te veze, jer im se čini da je tamo napolju "trava više zelena nego kod njih" i da možda ipak zaslužuju nešto bolje, nešto romantičnije, nešto bajkovitije... One takođe jako dobro čuvaju tajne pa sigurno neće same priznati da su prevarile.

#Horoskop

'