AKTUELNO

Automehaničar Mirko Milićević vredno radi, kako bi uspeo na vreme da servisira službena vozila policije, ali i vozila građana.

Nakon što je Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio da započne kampanju “Heroji Beograda” , u okviru koje građani mogu da prijave svoje sugrađane koji su pokazali visoki stepen humanosti u trenucima kada je čitav svet pogođen epidemijom korona virusa, akciji pridružio se Željko Mitrović i TV Pink. Kada se završi vanredno stanje, deset istaknutih heroja biće nagrađeni – dobiće statuu pobednika, ali i vrednu novčanu nagradu. Koliko sredstava Grad Beograd izdvoji za fond nagrade, toliko će izdvojiti i TV Pink. Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, svakog dana u jutarnjem programu “Novo jutro”, kao i ostalim informativnim emisijama, emituje se prilog o nominovanima za nagradu “Heroji Beograda”.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Automehaničar Mirko Milićević, sa Ceraka, ovih dana vredno radi u radionici, kako bi uspeo na vreme da servisira službena vozila policije, ali i vozila građana i tako im omogući da bez problema nastave da izvršavaju svakodnevne obaveze.

U novonastaloj situaciji krenuli smo sa radom zbog naših građana koji su nas zvali. Zvali su nas iz policijske uprave za Grad Beograd i pitali da li ćemo da radimo i dalje. Odlučili smo da radimo sa skraćenim radnim vremenom do 14 časova. Izašli smo im u susret, da im neke sitne popravke ne naplaćujemo – da i oni i mi budemo zadovoljni.” – rekao je Mirko.Mirko je srećan, jer sugrađanima i u ovim vanrednim okolnostima popravlja vozila. Navodi da su i mušterije jako zadovoljne.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Mirko je srećan, jer sugrađanima i u ovim vanrednim okolnostima popravlja vozila. Navodi da su i mušterije jako zadovoljne.

“Radili smo mnogo manje nego što se inače radi, do 14 časova. Izlazili smo na teren, palili ljudima automobile i te usluge u ovoj novonastaloj situaciji nismo naplaćivali. Zvali su nas iz Čukarice, Rakovice da popravimo neko vozilo, uradimo defektažu i ni to nismo hteli da naplatimo, da bi pomogli ljudima koji su non stop na terenu da im vozila budu ispravna.” – dodao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Da bi vozila bila ispravna zaduženi su Mirko i čitav tim kolega, kojima kako kaže, nije lako da rade u doba pandemije.

“Najteže nam je bilo da radimo zbog činjenice što naši majstori imaju malu decu, ali smo obezbedili rukavice, maske i sve što je potrebno u ovoj novonastaloj situaciji.” – zaključuje Mirko.

Uprkos strahu, Mirku je drago što obavljajući svoj posao može da pomogne Beograđanima. Najdraže od svega mu je što uspeva da im ui u ovim teškim vremenima izmami osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zbog toga što je i tokom vanrednog stanja državi i građanima na raspolaganju, Mirko je potpuno zasluženo nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog iz svoje okoline, ko je pokazao humanost i visoki stepen brige o drugima, prijavite ga za nagradu “Heroji Beograda” na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Automehaničar Mirko Milićević sa Ceraka ovih dana vredno radi u radionici kako bi uspeo da na vreme servisira službena vozila policije, ali i vozila građana, i tako im omogući da bez problema nastave da obavljaju svakodnevne obaveze. - U ovoj situaciji, krenuli smo sa radom zbog naših građana koji su nas zvali. Zvali su nas i iz Policijske uprave za grad Beograd i pitali nas da li ćemo da radimo i dalj. Odlučili smo da radimo, uz skraćeno radno vreme do 14 časova. Izašli smo im u susret da neke sitne popravke ne naplaćujemo – rekao je Mirko. Zbog toga što je svoje veštine stavio na raspolaganje građanima u ovim teškim trenucima, Mirko je nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#MIRKO MILIĆEVIĆ

#automehaničar

#heroj

#heroji

#heroji Beograda

<
'