AKTUELNO

Uprkos novonastaloj situaciji Marko kaže da ne oseća strah, već pre odgovornost prema porodici, kolegama i prijateljima – jer roba sa kojom se susreće dolazi iz celog sveta.

Zajedno sa Željkom Mitrovićem i TV Pink, Goran Vesić i Grad Beograd pokrenuli su akciju “Heroji Beograda”, koja slavi pojedince koji su tokom vanrednog stanja pokazali visok stepen empatije i odgovornosti.

Nakon završetka vanrednog stanja, izazvanim virusom korona, deset najistaknutijih heroja dobiće statuu pobednika, kao i vrednu novčanu nagradu, za čiji fond su sredstva izdvojili i Grad Beograd i TV Pink. . Svakog dana, u okviru jutarnjeg programa “Novo jutro” i drugih informativnih emisija, emituje se prilog o novom heroju, a ukoliko znate nekog u vašoj okolini ko je pokazao visok stepen solidarnosti i humanosti, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

U borbi protiv najveće pošasti današnjice svi pomažu kako I koliko mogu. Svako je heroj na svoj način. Međutim, tu su i oni koje ne možemo da vidimo javno, alisu tu – u pogonima i skladištima obavljaju posao vredno i marljivo, da bi zadovoljili potrebe svojih sugrađana.

Jedna takva priča je i priča Marka Antića, radnika "Parking servisa", nominovanog za nagradu “Heroji Beograda”.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Radim na mestu skladištara carinske robe, brinem o prijemu, smeštaju i isporuci robe koja dolazi u naše skladište. Naš posao nije drugačiji od kada je krenulo vanredeno stanje. Smene su dvanaest sati I jedina razlika je što sada koristimo dodatna zaštitna sredstva koja su propisana tokom vanrednog stanja - rekao je Marko.

Uprkos novonastaloj situaciji i uvedenim merama, ali i bojazni od potencijalne zaraze, Marko kaže da ne oseća strah, već pre odgovornost prema porodici, kolegama i prijateljima – jer roba sa kojom se susreće dolazi iz celog sveta.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Marko navodi i da mu nije teško da radi u vreme pandemije i  da se zbog toga ne oseća kao heroj, već kao neko ko samo radi svoj posao.

Ne osećam se kao heroj, kolege i ja radimo samo svoj posao i mislim da su jedini pravi heroji medicinski radnici koji se bore za ljudske živote, a to je neuporedivo – dodaje Marko.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Iako sebe ne vidi na taj način, Marko se zasigurno svojim trudom, radom i brigom o drugima potpuno zasluženo našao među nominovanima za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

U borbi protiv najveće pošasti pomažu svi koji mogu i koliko mogu – i svi su heroji. Međutim, ima i onih koje ne možemo javno da vidimo, ali su tu: u pogonima i skladištima, vredno i marljivo obavljajući posao da bi zadvoljili potrebe građana. Jedna takva priča je i priča Marka Antića, radnika “Parking servisa”. - Radim na mestu skladištara carinske robe, brinem o prijemu, smeštaju i isporuci robe koja dolazi u naše skladište. Naš posao nije drugačiji od kada je krenulo vanredeno stanje. Smene su dvanaest sati I jedina razlika je što sada koristimo dodatna zaštitna sredstva koja su propisana tokom vanrednog stanja - rekao je Marko. Zbog toga, Marko je nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Carina

#Marko Antić

#heroj

#heroji Beograda

#pošiljke

<
'