AKTUELNO

Nemanja je nominovan za nagradu "Heroji Beograda".

Nakon što je Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio da započne kampanju “Heroji Beograda” , u okviru koje će građani moći da prijave sve one ljude koji su pokazali visoki stepen humanosti u trenucima kada je Srbija, kao i čitav svet, pogođena epidemijom koronavirusa, ovoj akciji pridružio se Željko Mitrović i TV Pink. Kada se završi vanredno stanje, deset heroja biće nagrađeni – dobiće statuu pobednika, ali i vrednu novčanu nagradu. Koliko sredstava Grad Beograd izdvoji za fond nagrade, toliko će izdvojiti i TV Pink.

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, svakog dana se u jutarnjem programu “Novo jutro”, kao i ostalim informativnim emisijama, emituje se prilog o nominovanima za nagradu “Heroji Beograda”.

Pored brojnih kompanije koje su tokom vanrednog stanja svoje usluge i resurse stavile na raspolaganje našim građanima je i Auto-moto savez Srbije. Među istinskim herojima tog preuzeća je Nemanja Todorović koji je sa kolegama spreman da u svakom trenutku izađe u susret svima kojima je njihova pomoć neophodna

Što se tiče Auto-moto sazveza i novonastale situacije, odnosno proglašenja vanrednog stanja, mogu da kažem da dežuramo 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Sve naše resurse smo stavili na raspolaganje, a akcenat smo stavili na vozila zdravstvenih ustanova. Što se tiče građana, apsolutno smo na raspolaganju svakog dana, kao i za vreme policijskog časa – objasnio je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Nemanja 24 časa provodi na ulici, zanimalo nas je i kakva su njegova zapažanja tokom policijskog časa.

Broj vozila u vreme policijskog časa je vidno smanjen, ima izuzetaka naravno, kao i svugde, ali mislim da se veliki broj ljudi pridržava izolacije i zabrane kretanja – kaže Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, sve je lakše kada ono što radite volite, a posebno u situaciji kada solidarnost i empatija treba sve da nas ujedine.

Naravno da mi nije teško, odlučio sam se prvenstveno zato što volim svoj posao I zato što volim svoju državu i svoj narod. Odlučio sam se da bukvalno 24 časa sedam dana u nedelji ne posustajem. Mislim da će ovo, realno, brzo proći ukoliko svi budemo disciplinovani i svi budemo učestvovali u tome – rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Disciplina definitivno odlikuje sve heroje Beograda, a njihov primer bi trebalo i svima nama  da bude pokazatelj kako se ponašati u ovim teškim vremenima.

Zbog toga što je i tokom vanrednog stanja na raspolaganju građanima u svakom trenutku, Nemanja je potpuno zasluženo nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog iz svoje okoline, ko je pokazao humanost i visoki stepen brige o drugima, prijavite ga za nagradu “Heroji Beograda” na mejl heroji@pink.rs .

Foto: TV Pink Printscreen

View this post on Instagram

Pored brojnih kompanije koje su tokom vanrednog stanja svoje usluge i resurse stavile na raspolaganje našim građanima je i Auto-moto savez Srbije. Među istinskim herojima tog preuzeća je Nemanja Todorović koji je sa kolegama spreman da u svakom trenutku izađe u susret svima kojima je njihova pomoć neophodna - Što se tiče Auto-moto sazveza i novonastale situacije, odnosno proglašenja vanrednog stanja, mogu da kažem da dežuramo 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Sve naše resurse smo stavili na raspolaganje, a akcenat smo stavili na vozila zdravstvenih ustanova. Naravno da mi nije teško, odlučio sam se prvenstveno zato što volim svoj posao i zato što volim svoju državu i svoj narod. Odlučio sam se da bukvalno 24 časa sedam dana u nedelji ne posustajem. Mislim da će ovo, realno, brzo proći ukoliko svi budemo disciplinovani i svi budemo učestvovali u tome – rekao je Nemanja. Zbog toga što je i tokom vanrednog stanja na raspolaganju građanima u svakom trenutku, Nemanja je potpuno zasluženo nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Goran Vesić

#Grad Beograd

#RTV Pink

#Televizija Pink

#heroji Beograda

#Željko Mitrović

<
'