AKTUELNO

Poučena svojim iskustvom i teškim periodom u životu kada se borila sa rakom, Jovana je odlučila da na ovaj način da svoj doprinos u borbi protiv najveće pošasti

U našoj današnjici punoj neizvesnosti vidljivi su svi nedostaci jednog društva, ali se, na sreću, češće mogu videti pojedinici koji svojim gestovima vraćaju nadu i inspirišu druge. U njihovu čast, Grad Beograd pokrenuo je akciju “Heroji Beograda”, koja će ukazati na sve te ljude među nama koji su pokazali humanost i solidarnost u vreme epidemije korona virusa. Akciji “Heroji Beograda” pridružila se i TV Pink. Iskoristite priliku i prijavite svoje susede dobročinitelje na mejl heroji@pink.rs. Deset heroja dobiće statuu Pobednika, kao i vrednu novčanu nagradu! Polovinu sredstava za nagradni fond izdvojiće Grad Beograd, a drugu polovinu TV Pink.

Među nominovanima za nagradu „Heroji Beograda“ našla se i Jovana Leposavić, devojka koja, od kada je počela epidemija korona virusa, šije maske za lice i poklanja svima kojima su neophodne.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Došla sam na tu ideju kada sam upoznala ženu koja šije maske. Kući imamo mašinu ali sada prvi put u životu šijem maske i samim tim pomažem onima kojima je to neophodno - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Poučena svojim iskustvom i teškim periodom u životu kada se borila sa rakom, Jovana je odlučila da na ovaj način da svoj doprinos u borbi protiv najveće pošasti.

Nažalost, prošla sam jedan period života gde sam morala da budem izolovana i da nosim maske, tako da znam kroz šta ljudi danas prolaze, kakvo je stanje i koliko su maske potrebne - dodaje ova devojka velikog srca.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Ovo nije prvi put da Jovana čini dobro drugima i na najbolji način iskazuje empatiju. Kaže da je to čini srećnom i da će tako nastaviti i u budućnosti.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zbog svoje nesebičnosti i predanosti u ovim teškim vremenima, Jovana je nominovana za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Jovana Leposavić, otkako je koronavirus počeo da se širi, šije maske za lice i poklanja svima kojima su neophodne. Poučena svojim iskustvom i teškim periodom u životu kada se borila sa rakom, odlučila je da na ovaj način da svoj doprinos u borbi protiv najveće pošasti. - Došla sam na tu ideju kada sam upoznala ženu koja šije maske. Kući imamo mašinu ali sada prvi put u životu šijem maske i samim tim pomažem onima kojima je to neophodno – rekla je Jovana. Zbog toga što je u ovim teškim vremenima pokazala solidarnost i empatiju, Jovana je nominovana za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njena priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#heroj

#heroji Beograda

#jovana leposavić

#maske

#šivenje

<
'