AKTUELNO

Lekari, medicinske sestre i drugo osoblje na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde se leče oboleli od korona virusa, dobili su na poklon 220 uniformi.

To im je u ime svih Beograđana darivao zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On se, kako je rekao za Tanjug, odrekao dve plate kako bi bio kupljen materijal za uniforme koje su krojači jedne firme koja šije uniforme sašili besplatno.

"Besplatno su sašili 220 uniformi za ljude koji rade na Infektivnoj klinici. Jedino na čemu sam insistirao je da uniforme imaju grb grada Beograda jer su oni Beograđani, rade u Beogradu i srećan sam što su ti, naši heroji dobili uniforme”, rekao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

Ukazao je da u vreme, kada čitavo društvo daje maksimum da se izborimo sa korona virusom, svaki pojedinac treba da pruži svoj doprinos.

Vesić je istakao da su naši najveći heroji lekari i medicinske sestre koji pomažu da se građani, posebno oni zaraženi korona virusom, što pre izleče.

Foto: Beograd.rs

Kako je rekao, na prvoj liniji fronta je Infektivna klinika u kojoj se više od 200 lekara, medicinskih sestara i drugog osoblja danonoćno bori kako bi zaraženi korona virusom izašli odatle zdravi.

Zamenik gradonačelnika je zahvalio zdravstvenim radnicima na svemu što čine za građane.

“Želim im puno sreće i siguran sam da ću biti u prilici da ih, kada sve ovo prođe, pozovem u Skupštinu grada i još jednom zahvalim za sve što su učinili za Beograđane, za sve građane Srbije kako bismo izašli na kraj sa ovom pošasti”, dodao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

#Goran Vesić

#Poklon

#uniforma za Infektivnu kliniku

'