AKTUELNO

Fudbaleri Real Madrida u centru su pažnje trećeg kola Lige šampiona, zbog serije loših rezultata u kojoj se nalaze.

Real, trostruki uzastopni šampion Evropeće pokušati da popravi učinak u utorak u Madridu, gde će dočekati Viktoriju Plzenj.

Mnogo više pažnje od same utakmice privlači potencijalna smena trenera u Realu, pošto mediji prenose da je predsednik kluba Florentino Peres spreman da otpusti Djulena Lopetegija.

Bivši selektor Španije, koji je preuzeo ekipu Reala posle iznenadjujućeg odlaska Zinedina Zidana, vezao je tri poraza, od CSKA u Ligi šampiona i od Alavesa i Levantea u prvenstvu.

Pobeda nad Plzenjom ne garantuje Lopetegiju poziciju, a Real će posle te utakmice gostovati Barseloni za vikend u Primeri..

CSKA posle pobede nad Realom vodi na tabeli Grupe G sa četiri boda. Španski klub ima tri, koliko i Roma, dok Viktorija Plzenj ima jedan.

Roma ima loš početak sezone, pošto je u italijanskom prvenstvu osvojila samo 14 bodova na prvih devet utakmica, što joj je najgori učinak u poslednjih šest godina.

Bajern Minhen cilja još jednu pobedu u Grupi E, protiv AEK-a, a pošto je u Bundesligi za vikend konačno prekinuo loš niz od četiri utakmice bez trijumfa u tom takmičenju.

Nemački klub, kao i Real, nije u zavidnoj situaciji, pa se pominje i otkaz treneru Niku Kovaču, ali je to demantovano.

Ajaks će u Amsterdamu dočekati Benfiku, podstaknut dobrim rezultatom u Minhenu u prošlom kolu.

Šahtjor će pokušati da ponovi podvig od prošle godine, kada je u Ligi šampiona prekinuo seriju nepobedivosti Mančester sitija. Engleski klub ove ima devet vezanih utakmica bez poraza.

Lider Grupe F Lion gostovaće Hofenhajmu.

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo biće u centru pažnje duela u kom će Juventus gostovati njegovom nekadašnjem klubu Mančester junajtedu u Grupi H. U drugom susretu će se sastati Jang bojs i Valensija.

Sve utakmice igraće se u utorak od 21.00, osim duela AEK - Bajern i Jang bojs - Valensija koji će početi u 18.55.

#FK Real Madrid

#Liga šampiona

'