AKTUELNO

Veliki bod osvojili su fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu grupe C Lige šampiona, pošto su na stadionu Rajko Mitić odigrali meč bez golova sa Napolijem.

Počeo je spektakl između Crvene zvezde i Napolija na startu Lige šampiona.

ZVEZDA - NAPOLI 0:0

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Šimon Marčinjak

Ovo su sastavi koje su na teren izveli Vladan Milojević i Karlo Ančeloti.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Rodić, Degenek, Savić, Stojković, Krstičić, Jovičić, Čaušić, Marin, Ben i Boaći.

Foto: Tanjug AP

NAPOLI: Ospina, Husaj, Albiol, Kulibali, Rui - Alan, Ruiz, Zelinski - Kaljehon, Milik, Insinje.

Foto: Tanjug AP

Pogledajte sastave Zvezde i Napolija:

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME:

90. Igraće se još 4 minuta!

86. minut: Poslednju izmenu napravio je Vladan Milojević. Mogao bi Simić da unese potrebnu život i energiju u Zvezdin vezni red.

81. minut: Pavkov je na terenu umesto Boaćija.

Foto: Tanjug

75. minut: Dvostruku izmenu izvšio je Karlo Anćeloti. Hamšik je zamenio Zelinskog, a umesto Kaljehona u igru je ušao Ounas.

71. minut: Ben je uzeo loptu, odigrao za Boaćija, koji je šutirao iz okreta, ali izblokiran je njegov udarac i to je korner za Zvezdu.

Foto: Tanjug

64. minut: Bilo je opasno pred Borjanovim golom. Mertens je pokušao nakon centaršuta iskosa sa nekoliko metara, na sreću Zvezde nedovoljno precizno.

56. minut: Jovančić je na terenu umesto Jovičića.

53. minut: Pritisak gostiju. Rui je odličnim prodorom i dodavanjem u srce šesnaesterca stvorio povoljnu priliku za svoj tim, ali se Milik nije snašao.

Foto: Tanjug

PRVO POLUVREME

45. minut: Duel Borjan-Milik, Zvezdin golman ostaje nesavladan, Poljak je imao težu poziciju nego prethodni put, postavio se Borjan na vreme.

36. minut: Slobodan udarac za Zvezdu i centaršut Krstičića. Napolitanci su poslali loptu u korner. Marin je centrirao na prvu stativu, nije bilo opasnosti.

Foto: Tanjug

29. minut: Brani Borjan! Zelinski je poslao loptu za Milika, koji je ostao sam, šutirao je u donji desni ugao, ali na sreću crveno-belih Borjan je bio na mestu i sačuvao gol.

18. minut: Neverovatna šansa za Napoli - Insinje je pogodio prečku!

Foto: Tanjug

8. minut: Prva prilika za Zvezdu... Boaći je šutirao jako po zemlji sa nekih 20-ak metara, ali je lopta završila pored stative.

Foto: Tanjug

4. minut: Prva ozbiljna situacija na meču za goste. Jovičić je napravio prekršaj na levoj strani. Insinje je centrirao, Stojković pravovremeno intervenisao.

Foto: Tanjug

Pola sata pre početka utakmice na teren su izašle legende Crvene zvezde, igrači koji su osvojili trofej Kupa šampiona.

#Crvena Zvezda

#FK Napoli

#Liga šampiona

'