AKTUELNO

Jedan od najboljih fudbalera sveta Mohamed Salah upozorio je rivale u Ligi šampiona da Liverpul ima kvalitet za osvajanje trofeja, isto kao i u Premijer ligi.

Liverpul je sjajno otvorio sezonu sa pet trijumfa u engleskom prvenstvu, a sada ga ocekuje duel sa Pari Sen Žermenom na startu C grupe Lige šampiona, u kojoj su još Napoli i Crvena zvezda.

- Prošle sezone izbacili smo Mančester Siti, pa Romu, koja je bila bolja od Barselone. To su bile neverovatne utakmice... Igrali smo protiv pravih izazivača, isto će biti i sada, ali je naš cilj novo finale i siguran sam da mozemo da ponovo da igramo - rekao je Salah za magazin Frans fudbal.

Hitri napadač iz Egipta kaže da slavni klub sa Enfilda ima velike šanse da prekine post i končano postane šampion Engleske.

- Uveren sam da mozemo da podignemo oba pehara. Ne želim da stavljam pritisak na nas, ali sve je moguće. Dobili smo odličan žreb, PSŽ ima veoma dobre pojedince i sjajan tim, jedva čekam da izađem na teren. Biće pravo uživanje - naveo je on.

Liverpul i Pari Sen Žermen se večeras sastaju na Enfildu od 21 sat, isto kao i Crvena zvezda i Napoli u Beogradu.

#Liga šampiona

#Mohamed Salah

'