AKTUELNO

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će sav prihod od prodaje ulaznica za utakmicu sa Radom proslediti za lečenje četvorogodišnjeg dečaka Dušana Todorovića.

Partizan i Rad u sredu 19. septembra od 17 časova igraju ranije odloženu prvenstvenu utakmicu, a Partizan je pozvao sve navijače da kupe karte i pomognu dečaku kome se vratio tumor neuroblastom i preostalo mu je manje od sedam dana kako ;bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

- Pozivamo sve navijače Partizana, ali i sve ljude dobre volje, bez obzira na klupsku pripadnost, da kupe ulaznicu za navedeni meč, jer ovo je ulaznica za Dukijev život. Molimo i sve društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji i da kupovinom karata za zaposlene ili direktnom donacijom, pokažu solidarnost prema dečaku kojem nije ostalo mnogo vremena - piše u saopštenju.

Cena karte za južnu tribinu je 250 dinara, za istočnu i zapadnu treba izdvojiti po 450 dinara, a za ložu 3.000 dinara.

Prodaja ulaznica obavljaće se i putem sajta ;www.ticketline.rs i na prodajnim mestima u Bulevaru Milutina Milankovića 1 i u ;TC Stadion Voždovac.

Svi zainteresovani mogu pomoći i tako što će poslati sms poruku u vrednosti od 100 dinara na broj 5757 (potrebno je uneti proizvoljni karakter), ili uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#FC Partizan

'