AKTUELNO

Engleski fudbalski klub Čelsi odbio je ponudu Barselone od 50 miliona funti za svog igrača Vilijana, preneo je danas Skaj.

Kako se navodi, pregovori dva kluba i Vilijanovog menadžera su u toku. Barselona je prvi put pre tri meseca pokušala da dovede Vilijana, a u maju za njega je bio zainteresovan i Mančester junajted.

Mediji su preneli da Vilijan želi da napusti Stamford Bridž ako Antonio Konte ostane trener Čelsija. Brazilski fudbaler je prošle sezone odigrao 55 utakmica u svim takmičenjima i postigao 13 golova.

On je, međutim, izostavljen iz prvog tima za finale FA kupa protiv Mančester junajteda, a u igru je ušao sa klupe u nadoknadi vremena. "Plavci" su osvojili trofej pobedom od 1:0.

Vilijan je 2013. godine iz Anžija prešao u Čelsi, za koji je odigrao 236 utakmica i postigao 44 gola. Osim FA kupa, sa londonskim klubom osvojio je dve šampionske titule i Liga kup.

On je sa reprezentacijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde će njegova ekipa u četvrtfinalu igrati protiv Belgije, u petak od 20 časova.

#Barselona

#fudbal

#Čelzi

'