AKTUELNO

Napadač Juventusa i srpski reprezentativac poznat je po tome da nosi skupe brendove i da je ljubitelj modnih detalja na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Samo što se stišala euforija oko brendirane torbe i njegove frizure koje je "predstavio" na EP u Nemačkoj, Dušan Vlahović ponovo je u centru modnih dešavanja.

Zgodni fudbaler trenutno se nalazi na moru, najverovatnije u društvu svoje devojke, gde puni baterije za novu sezonu, ali ljubiteljima mode, nakita, a posebno onih koji vole skupocene satove nije mogao da promakne ovaj detalj na Vlahovićevoj ruci.

Naime, radi se o satu marke Rolex Daytona izrađen od platine, sa braon keramikom i ledene plavim brojčanikom.

Dušan je već poznat po tome da ima veliku kolekciju skupocenih satova, a ovaj je baš pravi letnji, pa nijje čudo što ga je fudbaler odabrao baz za ovu priliku dok boravi na luksuznoj jahti.

Tržišna cena ovog sata je sitnica - 78.600 evra, kao što košta jedan manji stan u Beogradu, a na njegovu izradu kupac mora da čeka i do dve godine.

Inače, ovaj "lepotan" viđen je već na ruci našeg košarkaša Nemanje Nedovića, a koliko je popularan i lep, dokazuje to da ga je sada poneo i Vlahović.

Autor: Dubravka Bošković