AKTUELNO

Talentovani fudbaler Brage ostao da leži nakon što ga je lopta pogodila u glavu.

Mladi fudbaleri Partizana dočekali su Bragu u prvom prolećnom kolu Lige šampiona za omladince, a meč u Humskoj obeležio je i dramatičan trenutak na početku drugog dela meča. Jedan fudbaler portugalskog tima srušio se na travu, a lekarske ekipe morale su hitno da intervenišu kako bi mu spasle život!

Mladog fudbalera Brage lopta je pogodila u glavu, a on je zatim ostao nepomično da leži na zemlji. Kao prva pomoć do njega je dotrčao jedan mladi fudbaler Partizana, koji mu je izvukao jezik i tako ga spasao. Ovo je standardna procedura kako se čovek koji je u nesvesti ne bi ugušio. Pogledajte situaciju iz Humske:

Ovaj meč igra se u okviru plej-ofa za osminu finala Lige šampiona omladinaca, a Partizan je v eć preskočio dve prepreke u ovom takmičenju. Jesenas su crno-beli bili bolji od šamopiona Rumunije Univerzitatee iz Krajove, kao i od Šerifa iz Tiraspolja, šampiona Moldavije.

Braga je stigla do plej-ofa kroz grupnu fazu Lige šampiona, gde je u konkurenciji Real Madrida, Napolija i Union Berlina bila drugoplasirana.

Autor: