AKTUELNO

Partizan je nastavio da se pojačava u zimskom prelaznom roku. Nakon dolaska štopera Nikole Miličića, crno-beli su proširili konkurenciju među stativama.

Novi golman lidera Superlige Srbije je Miloš Kurnić. Ovaj 27-godišnji čuvar mreže je ugovor sa "parnim valjkom" potpisao na godinu dana.

Bivši član Voždovca i Hadžera iz Saudijske Arabije je prethodna dva meseca trenirao sa Partizanom i očigledno da je ostavio dobar utisak kod Igora Duljaja.

- Hvala sportskom direktoru - Ivici Kralju, upravi Partizana i treneru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti samo deo ovog velikog kluba tokom jesenjeg dela sezone i trenirati je za mene ogromna privilegija, a posebno sada kada sam i potpisao ugovor. Saigrači na poziciji golmana su sjajni momci i bez obzir na to što na golu može biti samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana - Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje - rekao je Krunić.

Ipak, u redovima crno-belih je među stativama neprikosnoven Aleksadnar Jovanović. Krunić bi za status drugog golaman trebalo da se bori sa Nemanjom Stevanovićem.