AKTUELNO

Poražena je Crvena zvezda na gostujućem terenu od Čukaričkog rezultatom 2:1 u okviru sedmog kola Superlige Srbije, a utiske nakon utakmice izneo je Barak Bahar.

"Žao mi je zbog navijača i zbog poraza. Želeli smo da pobedimo i startujemo učešće u Ligi šampiona u dobrom raspoloženju, ali smo ponovo napravili neke greške. Moramo da budemo bolji. Jednostavno, moramo da budemo na nivou kao što su i naši navijači Sada moramo da se pripremimo za ono što nam sledi i da uklopimo nove igrače u tim- rekao je kratko trener crveno-belih Barak Bahar posle meča.

Pomoćni trener Čukaričkog Milovan Sikimić ocenio je da je ključ pobede to što su igrači poštovali dogovor u pripremi utakmice.

"Čestitke igračima, poštovali su dogovor iz svlačionice protiv ovako jedne jake ekipe. Zvezdin kvalitet se video, ali nije došao do izražaja večeras, ali to je zato jer smo baš uradili sve što treba", rekao je Sikimić.

Čukarički predstojeće nedelje takođe očekuje početak takmičenja u Evropi, ali u Ligi konferencija.

"I mi i oni sada ulazimo u jedan ritam sa velikim utakmicama sreda-subota, tako da je i na nama da se pripremimo i uživamo u tome", naveo je Sikimić.

Autor: