AKTUELNO

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas, da u interesu srpskog fudbala i kako kako bi se najzad prekinula diskusija u vezi sa sudijskim odlukama, traži od FSS uvođenje video tehnologije (VAR) na svim utakmicama Partizana i Crvene zvezde.

Ujedno, crno-beli traže od FSS i Zajednice superligaša, da se evć od sledećeg večitog derbija 13. decembra za "najvažniju utakmicu srpskog fudbala" delegiraju najbolje strane sudije, koje su na vrhu UEFA i FIFA liste.

"Eventualne primedbe o dodatnim troškovima takve odluke bi delovale licemerno u poređenju sa činjenicom da bismo dobili potpuno regularno takmičenje i ukinuli percepciju javnosti da fudbalske sudije sistemski sude protiv manjih klubova, a u interesu dva najveća kluba. Partizanu takva percepcija nije potrebna i ovom inicijativom želimo da damo doprinos potpunoj regularnosti takmičenja i zaštitimo interes svih aktera u Superligi Srbije", ističe se u saopštenju crno-belih,u kojem su između ostalog taksativno nabrojali "sudijske greške" u korist Zvezde ove sezone.

#FC Partizan

#fudbal

'