AKTUELNO

Ulaz na stadion “Rajko Mitić” u subotu od 16 časova na prolećnoj premijeri Crvene zvezde protiv Vojvodine će biti besplatan, a svi navijači će moći da dobiju kartu kao uspomenu na utakmicu koja će biti posvećena legendi Siniši Mihajloviću.

Kapije Marakane biće otvorene za sve kojima srce kuca za Crvenu zvezdu, jer je ulaz na meču 20. kola Superlige Srbije potpuno besplatan. Očekuje se pravi spektakl na stadionu koji nosi ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi, a meč će biti posvećen velemajstoru slobodnih udaraca, evropskom i svetskom prvaku - Siniši Mihajloviću.

Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića.

Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”.

Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića.

#FK Crvena Zvezda

#FK Vojvodina