AKTUELNO

Bliži se Svetsko prvenstvo u Kataru, a Srbija nastavlja da strahuje. Dušan Vlahović zbog problema sa preponama neće igrati protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, dok je njegov nastup u derbiju protiv Intera za vikend takođe upitan.

Ovu vest javila je italijanska "Gazeta delo Sport" koja je na svojoj naslovnoj strani napisala: "Vlahović i noćna mora sa preponama, zašto ne može da se zaleči", dok su u tekstu opisali situaciju u kojoj se ne zna kada će Srbin ponovo na teren.

Propustio je meč protiv Lećea za vikend, neće na teren protiv PSŽ-a kako ne bi rizikovao da se situacija pogorša, mada u svakom slučaju i dalje u Juventusu nisu sigurni hoće li moći da im pomogne protiv Neroazura.

Podsetimo da je Juve zbog povrede prepona Vlahoviću pred početak sezone dao produženi odmor, sa ma fudbaler zbog ovoh problema nije mogao da pomogne Srbiji tokom Lige nacija u junu.

Do početka Mundijala ostalo je 19 dana i svi se nadaju da će as Juventusa biti spreman za Katar. Sigurno da selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju nije lako, jer je baš Vlahović udarna igla sa Aleksandrom Mitrovićem u napadu, ali svi se nadamo da će se oporaviti do Mundijala.