AKTUELNO

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je da mu je drago zbog pobede protiv Radnika u Surdulici u 12. kolu Superlige Srbije.

Partizan je sinoć pobedio u gostima Radnik 2:0, a Menig je postigao drugi gol za "crno-bele".

"Drago mi je da smo pobedili i što sam se vratio na ovaj način. Sjajno se slažemo kao tim. Važno je da samo ređamo pobede, a uz to svako od nas, kroz dobre asistencije saigrača, ima šansu za golove", rekao je Menig za zvanični sajt Partizana.

On je kazao da će nekoliko slobodnih dana provesti u Amsterdamu.

"Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije i nastavim sa terapijama, a onda počinjemo ponovo sa treninzima", dodao je fudbaler Partizana.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Partizana Bibars Natho ponovio je da su "crno-beli" ostvarili važnu pobedu u Surdulici.

"Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je ovo težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. Stoga smo igrali sa pet fudbalera pozadi, što nije bilo lako, ali smo "izgurali" ono što smo hteli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspevali da iskoristimo situacije u našu korist", rekao je Natho.

On će igrati za reprezentaciju Izraela na mečevima protiv Albanije i Malte.

"Srećan sam zbog pobede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Poslednjih mesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Ja neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobedema, a potom da nastavimo sa pobedama i u prvenstvu", dodao je Natho.

#KVINSI MENIG