AKTUELNO

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da je razočaran posle poraza od Bajerna (2:0) u meču drugog kola Lige šampiona, prenose nemački mediji.

Barselona je na ovom duelu propustila veliki broj prilika, a fudbaleri Bajerna su kaznile sve promašaje katalonskog kluba.

"Razlika između Bajerna i nas je u tome što oni nemaju milosti pred protivničkim golom. Propustili smo prevelik broj šansi, a u Ligi šampiona se to surovo kažnjava. Zabrljali smo, ovaj poraz je korak unazad, ali nije realan prikaz dešavanja na terenu. Imali smo šest ili sedam šansi da povedemo, dominirali smo u prvom poluvremenu. Uradili smo dovoljno ne samo da izbegnemo poraz, već da pobedimo", istakao je Ćavi.

On je otkrio šta zamera svojim igračima.

"Došli smo po pobedu, ali smo promašili smo previše šansi. Ovo je razočaranje i nepravda. Markiranje kod kornera pre prvog gola Bajerna je bilo jako loše, a kod drugog pogotka je trebalo da faulom prekinemo kontru. Biti konkurentan na ovom nivou znači da moraš da budeš siguran prilikom prekida, da ne dozvoljavaš rivalu tranziciju, kao i da koristiš šanse koje ti se ukažu. Ovo je bila bolna lekcija, ali na greškama se uči", zaključio je Ćavi.

Barselona će u trećem kolu Lige šampiona gostovati ekipi Intera.

#Ćavi Ernandez