AKTUELNO

Na zagrevanju uoči meča protiv Sautemptona on uopšte nije delovao kao nezadovoljan...

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo na početku nove sezone nije u formi u kojoj bi želeo da bude, a i Mančester junajted je u krizi, mada su "crveni đavoli" posle očajnog starta zabeležili dve vezane pobede u Premijer ligi.

Bilo je mnogo izveštaja u poslednjih nekoliko meseci da je Ronaldo nezadovoljan u Junajtedu i da želi da odei. Najnovnije glasine su vezane za mogući povratak u Sporting iz Lisabona, gde se afirmisao kao igrač.

Međutim, na zagrevanju uoči meča protiv Sautemptona on uopšte nije delovao kao nezadovoljan pa je tako odlučio da se našali sa svojim bivšim saigračem Riom Ferdinandom.

Naime, Kristijano Ronaldo je uzeo bocu s vodom i poprskao nekadašnjeg engleskog defanzivca koji se potom žalio kako mu je mokra obuća.

Mnogi na njega gledaju kao bahatog i sebičnog fudbalera koji se neretko hvali luksuzom, ali ova situacija potvrđuje suprotno.

Mančester junajted je u subotu slavio protiv Sautemptona u gostima sa 1:0, a Kristijano Ronaldo je ušao u igru u 68. minutu. Strelac pobedonosnog gola je bio njegov zemljak Bruno Fernandeš.