AKTUELNO

Odlična igra!

Fudbalski klub Miljakovac juče je odigrao svoj prvi meč u novoj sezoni Međuopštinske lige Beograda - grupe "A".

Ovaj klub, prošle sezone, zauzeo je 10.mesto na tabeli u ligi, sa svega 29 poena, devet pobeđenih utakmica, dve nerešene i čak 15 izgubljenih. Kako je ovo njima bila prva ligaška sezona, trener i igrači vredno su za vreme pauze radili na tome da se stanje na tabeli ove sezone poboljša.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Kako je naredna sezona počela, njihov prvi meč protiv ekipe FK Novi Beograd bio je zakazan za juče, 20.avgust, na stadionu FK Rakovice. Prethodni mečevi ova dva kluba, ranije su donosili veliku neizvesnost i dobar fudbal, pa je tako ovaj meč i otpočeo.

U startnoj postavi crno-zelenih domaćina našli su se: Januzi (koji je branio mrežu ovog kluba), zatim i Manić, Vasić, Tanasković, Milojević, Tomić, Tašić, Dimitrov S., Petković, Ranković i Filipović.

Naime, prvo poluvreme rezultiralo je nerešenim ishodom, 0:0, a šanse za gol imala su oba tima, dok je FK Miljakovac ipak u ovom poluvremenu dominirao.

Foto: Instagram.com/@fkmiljakovac

Kako je krenulo drugo poluvreme, počele su da se nižu odlične akcije igrača, te je prvi pogodak na ovoj utakmici postigao igrač Fudbalskog kluba Novi Beograd. Meč se nastavio, te je ubrzo nakon blage prednosti gostiju, za domaći klub odličan gol postigao Filip Ranković i time izjednačio rezultat.

Igrači oba kluba su do samog kraja utakmice imali odlične šanse za postizanje pogodka, ali se utakmica na kraju završila rezultatom 1:1.

Foto: Instagram.com/@fkmiljakovac

Na kraju utakmice, posetioci i navijači FK Miljakovca pozdravili su fudbalere aplauzom, a na kraju je usledio i pozdrav samih igrača.

Video: Pink.rs

Miljakovac je na tabeli trenutno na četvrtom mestu, dok je ekipa Novog Beograda odmah iznad njih, a kako će se na dalje odvijati mečevi kad je ova liga i ovaj klub u pitanju, ostaje nam da ispratimo

Svakako, čestitamo obema ekipama na trudu, fer-plej utakmici i želimo im mnogo sreće i uspeha na dalje.

Autor: N.Žugić