AKTUELNO

Video snimak o "milenijumskom skandalu" sa fudbalske utakmice šampionata Bugarske: Carko selo - Lokomotiva, kada je u prvom planu bio "bugarski Boda Tajson", očito je uticao i na dešavanja u srpskom fudbalu

Skandal kakav se retko viđa čak i na srpskim terenima dogodio se u subotu uveče, u utakmici poslednjeg kola plej-ofa Prve lige Srbije između Javora i Loznice.

Usledilo je veliko slavlje igrača, kao i navijača na tribinama nakon minimalne pobede domaćina, koja ih je vratila u Superligu Srbije. Ali, dogodio se i veliki skandal koji bi očigledno prošao nezapaženo da nema pregleda najzanimljivijih delova meča na Jutjub kanalu Prve lige Srbije.

Predsednik Javora ušao je na teren posle gola svog tima i poneo je potpuno skandalozno!

Šta se zapravo izdešavalo na terenu u Ivanjici možete videti ovde. Od 03.00 minuta snimka počinje ta situacija:

Inače, Javor je izborio plasman u Super ligu Srbije, pobedom protiv Loznice u poslednjem kolu plej-ofa Prve lige (1:0). Ipak, sve je ostalo u senci neviđenog skandala!

Gosti iz Loznice, iako lišeni rezultatskog imperativa, imalu su svoju računicu, nisu želeli tek tako da se predaju u duelu sa Javorom. Kiks Ivanjičana su na drugoj strani čekali Pančevci, Železničar je na domaćem terenu igrao sa Žarkovom.

Dugo je Javor pleo mrežu oko gola Lozničana, a neizvesnost je u 76. minutu prekinuo jedan od najboljih igrača Prve lige, Luka Luković, koji je iskoristio kiks golmana gostiju.