AKTUELNO

Domaćinu je pobeda bila imperativ, jer se grčevito bori za opstanak!

Urnebesan penal dosuđen se u glavnom gradu Crbne Gore u pretposlednjem kolu tamošnjeg šampionata na utakmici između Podgorice i Iskre iz Danilovgrada. Domaćinu je pobeda bila imperativ, jer se grčevito bori za opstanak!

U poslednjim trenucima susreta na stadionu DG arena u Podgorici, pred svega 200 gledalaca, jedan igrač domaćih je sam pao, a glavni sudija Pajović jedva dočekao da pokaže na belu tačku.

Takav poklon domaćin je na najbolji način iskoristio, jer je Boljević bio siguran iz penala, tako donevši Podgorici preko potrebnu pobedu - 3:2. Gosti iz Danilovgrada su do sredine prvog poluvremena imali dva gola prednosti, ali su onda domaćini uzvratili za samo dva minuta, prvo preko Krivokapića u 31, a potom i Đajića u 33. minutu.

Na kraju ovog smehotresnog meča o kome bruji cela Crna Gora, pobednik je odlučen posle sramotnog penala za domaćina. Prethodno je isključen fudbaler Iskre Perović, zbog drugog žutog kartona.

Pogledajte ovaj smehotresan penal:

Kolo pre kraja, Podgorica ima isti broj bodova kao poslednjeplasirana Zeta, pa će odluka o jedinom klubu koji direktno ispada iz Prve lige Crne Gore pasti u poslednjem kolu.