AKTUELNO

Bekamovi su protiv Bel podigli optužnicu zbog uznemiravanja.

Porodica Bekam proživljava pravu dramu nakon što je Šeron Bel optužila Viktoriju i Dejvida da su joj ukrali jajne ćelije kojima je začeta njihova ćerka Harper Seven. Bekamovi su protiv Bel podigli optužnicu zbog uznemiravanja zato što im je slala pisma, kucala im na vrata i čekala Harper Seven ispred škole nakon nastave ne bi li s njom porazgovarala.

BBC prenosi kako se Dejvid Bekam oseća uznemireno, te da se boji za sigurnost svoje porodice, a posebno zbog činjenice da je došla na njihovu adresu i pokušala da uđe u kuću u "lažnom uverenju" da je ona Bekamova supruga.

Foto: Instagram.com/brooklynbeckham

"Reč je o bizarnoj tvrdnji"

Na saslušanju je Bel rekla kako se ne oseća krivom, a suđenje će se održati u julu ove godine.

- Bell živi u lažnom uverenju kako je u vezi s Dejvidom Bekamom, kako je on ukrao njene jajne ćelije i kako je Harper Bekam njeno zakonsko dete i zato je dočekala Harper Bekam ispred škole 18. novembra 2021. godine - rekla je tužiteljka.

Foto: Tanjug AP

- Dejvid Bekam se boji za sigurnost svoje porodice i veruje da je njeno ponašanje za cilj imalo da zastraši njegovu porodicu. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog deteta - dodala je.

Sudija je rekao kako je reč o "bizarnoj tvrdnji da su gospođi Bel ukradene jajne ćelije i da je to dete njeno dete".

- Čovek ne mora da bude stručnjak u biologiji da bi odmah mogao da ustanovi kako je reč o zabludi - zaključio je sudija.