AKTUELNO

Uznemirujući snimak kruži društvenim mrežama nakon što je Burak Jimaz promašio penal u duelu Turske i Portugala

Pratila je sreća Portugalce na meču protiv Turske. Mogli su Navigatori da ispuste prednost od 2:0, a šansu da poravna rezultat imao je Burak Jilmaz. Ipak, legendarni napadač prebacio je gol i poslao loptu na tribine.

Turčin je nakon meča izjavio da je završio reprezentativnu karijeru. Jasno je svima da su navijači besni na dojučerašnjeg heroja. U prošlosti su burne reakcije pojačavale utisak nakon dobrog ili lošeg poteza, ali je jedan od turskih pristalica "prešao granicu".

U momentima, dok je kod kuće, pratio meč sa Portugalom, izvadio je pištolj i uperio u televizor, odnosno u trenucima kada je u kadru bio Burak Jilmaz. Portugalci su u tom momentu vodili sa 2:1 golovima Otavia i Žote. Jimaz je promašio penal, a navijač je povukao obarač i opalio u televizor.

Uređaj se rasprišio na sitne komadiće, a snimak je završio na društvenim mrežama, da šokira sportske fanatike. Turski navijači su poznati po ekstremnim potezima, te nema sumnje da će Burak Jilmaz proći kroz pravi pakao u narednom periodu.

Podsećamo, Portugal je na kraju slavio sa 3:1 i za mesto na Svetskom prvenstvu boriće se protiv Severne Makedonije, koja je priredila iznenađenje i eliminisala Italiju u Palermu.