AKTUELNO

Dan posle eliminacije Crvene zvezde od Glazgov Rendžersa u osmini finala Lige Evrope oglasio se kapiten crveno-belih Milan Borjan.

Među igračima i navijačima ostaje žal Zvezda, jer deluje da su crveno- beli su mogli da preskoče ovu prepreku, ali i ponos, zbog odvažne i napadačke igre.

Slično razmišlja i Borjan, koji se oglasio na Instagramu.

"Zvuči kao floskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan.

Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači. Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam.

Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu.

Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama", napisao je Borjan.