AKTUELNO

Crno-beli su došli do pobede posle drame.

Delovalo je da će Partizan ostvariti rutinsku pobedu nad Mladosti iz Lučana, imali su kontrolu utakmice i rezultat, ali su potpuno neočekivano upali u dramu u samoj završnici meča.

Kada je Bojović u 88. minutu postigao gol za 2:1, a potom je Obradović samo tridesetak sekundi kasnije izašao pred Popovića i imao šansu da izjednači rezultat, međutim promašio je i posle toga je Aleksandar Stanojević počeo da galami na svoje igrače kojima je pala koncentracija.

"Kako da se osećam, teško je breme Partizana, imali su pritisak. Kontrolu smo imali, promašili nemoguće. Čestitam, idemo dalje. Nisam zadovoljan početkom i krajem utakmice, ostalo je bilo dobro", rekao je Stanojević.

Dragiša Žunić čestitao je Partizanu na pobedi, a bio je zadovoljan i partijom svojih igrača.

"Prvo poluvreme dosta dobro sa naše strane. Nismo im dozvolili da naprave izrazite šanse, mi smo pripretili, ali individualni kvalitet Rikarda... To ne mogu nazvati ni šansom. Probali smo da izađemo, ostavili smo prostora, ali na kraju posle izvršenih izmena i ritma - smanjili smo i imali veliku šansu preko Obradovića, mogli smo da uzmemo i bod. Čestitamo Partizanu, zaslužena pobeda", poručio je trener Mladosti.

Autor: