AKTUELNO

Dušan Vlahović u Španiji predvodi napada Juventusa uz Alvara Morata, a upravo Španac je pred taj susret predvideo gol srpskog reprezentativca.

- Razgovarali sam sa trenerom Masimilijanom Alegrijem tokom zimskog prelaznog roka, o idejama i tome kako on vidi tim. Rekao mi je da će Dušanov dolazak imati izuzetno važan uticaj na moju igru i tako je i bilo. Da se ja pitam, zauvek bih ostao ovde u Juventusu - naglasio je Morata.

Bivši napadač madridskog Reala je protekle zime bio pominjan kao moguće pojačanje Barselone, ali je na nagovor trenera Masimilijana Alegrija, odlučio da ipak ostane u Torinu.

- Alegri je odigrao krucijalnu ulogu. Uvek sam osećao njegovu podršku. On poznaje moje kvalitete i mane, rekao mi je da mi veruje, a sada moram da se borim da to poverenje opravdam - rekao je Morata, koji od sredine decembra još nije uspeo da zatrese mreže u Seriji A.

"Stara dama" se osim Vlahovićem pojačala i Denisom Zakarijom, zbog čega je Morata zadovoljan.

- Vlahović i Zakarija su uneli entuzijazam u ekipu. Dušan je vrlo mlad i velika karijera je pred njim. Uklopio se, dobar je na terenu i uz malo sreće mogao bi već u Španiji da postigne svoj prvenac u Ligi šampiona - poručio je Alvaro Morata.

Španac je i dalje igrač Atletiko Madrida na pozajmici u Juventusu, ostaje da se vidi hoće li se italijanski gigant na leto odlučiti da ga otkupi. da se samo Morata pita, jasno je da bi on voleo da ostane u Torinu.

Autor: