AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je remi bez golova u 155. večitom derbiju realan rezultat, dok kolega sa klupe Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je njegov tim po broju šansi zaslužio da slavi.

- Derbi je prošao u fer igri, težak meč posle velikog umora koje su imale obe ekipe, tvrda utakmica na teškom terenu. Obe ekipe su htele da idu na mini pauzu bez puno rizika. Mislim da je ovaj rezultat najpravedniji - rekao je Đukić na konferenciji za medije posle utakmice.

On je priznao da se plašio da će njegov tim posle gostovanja u Mađarskoj biti "mrtav" i ispražnjen na osnovu utiska na treningu.

- Potrošili smo se dosta, pre svega emitovino, posle velikog uspeha i plasmana u Ligu Evrope. Zadovoljan sam viđenim - rekao je Đukić, pohvalivši golmana Vladimira Stojkovića da je pokazao zašto je doveden da pravi razliku.

Nerešeno! ZAVRŠEN 155. VEČITI DERBI! CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN (0:0)

Đukić nije mogao da kaže da li je prvi napadač Uroš Đurđević odigrao poslednji meč u Partizanu.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije zadovoljan nerešenim rezultatom.

- Na poluvremenu se video umor kod igrača, koliko je realan da bude ovaj rezultat ne znam, ali svakako smo po šansama mi bili bolji. Nije moglo više da se očekuje od derbija, obe ekipe su dale maksimum - rekao je Milojević.

Milojević se složio sa Đukićem da je Stojković imao svoje veče.

- Stojković je uveo Partizan u Ligu Evrope. Teren treba da se zameni, on je takav kakav jeste, i čekalo se da prođu ove utakmice kako bi se to odradilo. Ne znam da li je ovo bio poslednji meč Boaćija u dresu Zvezde - zaključio je Milojević.

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Trener

'