AKTUELNO

Odavno je poznato da fudbaleri vole da troše velike svote novca na luksuzne stvari i da često ne žale za parama kada krenu u šoping.

Naravno, novac koji potroše su pošteno zaradili napornim radom, a tako je i reprezentativac Srbije, Filip Kostić nedavno pazario zver od automobila čime se pohvalio njegov brat Stefan.

U pitanju je Bentli "kontinental GT, koji na tržištu vredi više od 200.000 evra, iako ovaj čuveni proizvođač nikada nije javno objavio tačnu cenu, prenosi "Telegraf".

Kostić je na startu sezone imao probleme na relaciji sa klubom zbog želje da ostvari transfer u Inter, zbog toga je čak i bojkotovao treninge Ajntrahta zbog čega je novčano kažnjen.

Međutim, reprezentativac već godinama važni za jednog od najboljih igrača kluba iz Frankfurta u kom ima jak ugovor, pa kupovina skupocenog prevoznog sredstva nije problem.

Ovaj model izgleda fantastično, ima sedišta obložena kožom, a sve je do te mere digitalizovano da može da se vozi i bez upravljanja vozača. Poseduje dva motora, što ga čini veoma skupim za održavanje, spada u red najluksuznijih na tržištu u toj kategoriji, prenosi "Telegraf".

#Filip Kostić