AKTUELNO

Poraz Mančester Junajteda od Liverpula na Old Trafordu (5:0) teško pao Kristijanu Ronaldu.

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo doživeo je sa svojim Mančester Junajtedom šokantan poraz na domaćem terenu od ekipe Jirgena Klopa sa 5:0!

Međutim, iako je fudbalska veličina, ipak nije mogao da se pomiri sa ubedljivim porazom, pa je u toku samog meča nekoliko puta pokazivao izlive besa, frustracije i grimase kojima je iskazivao nezadovoljstvo rezultatom i igrom njegovog tima. Nije mu bilo lako pa je pri rezultatu 3:0 za Liverpul, Portugalac potpuno pogubio živce. Žrtva je bio Kurtis Džons.

Vezista Liverpula je dobio duel, Ronaldo ga je oborio na zemlju rvačkim zahvatom, pa nastavio da ga šutira. Nije pogodio igrača Liverpula u stomak, već u loptu, ali to ne menja utisak da bi mnoge sudije pokazale crveni karton za ovakav potez Portugalca, međutim, nisu.

Ko gudi ima pravo da se ljuti, ali ljutnju sigurno ne treba manifestovati na ovakav način. Ronaldo je za ovaj neshvatljiv potez dobio žuti karton od Entonija Tejlora, a mnogi smatraju da je to zato jer je u pitanju ipak Kristijano Ronaldo, pa je zato i izbegao crveni karton.

Na video snimku se vidi kako Ronaldo šutira protivničkog igrača, pa procenite sami da li je za crveni karton taj potez Portugalca.

Autor: