AKTUELNO

Fudbaleri Partizana su u 14. kolu Superige Srbije pobedili TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1.

Crno-beli su do tri boda došli nakon preokreta, a sva četiri gola pala su u prvom delu meča. TSC je poveo golom Petkovića, a onda su Gomeš i Terzić sa dva pogotka obezbedili nova tri boda lideru Superlige.

Mnogo uzbuđenja, golova i dobrog fudbala videli smo u Bačkoj Topoli tokom prvih 45 minuta meča, kada su pala četiri pogotka, dok je lider Superlige tokom drugog dela igre rutinski sačuvao prednost.

Šokirao je TSC Partizan na startu meča, ali je to kratko trajalo. Domaćin iz Bačke Topole vodio je samo tri minuta a onda se raspao, a na scenu su stupili Rikardo Gomeš i Nikola Terzić.

Nakon gužve u kaznenom prostoru Partizana nakon prvog kornera na meču, na drugoj stativi je Marko Petković, bivši igrač Crvene zvezde a sačekao loptu. Iz prve je pogodio mrežu iza Nemanje Stevanovića za 1:0.

Međutim, kratko je trajala prednost TSC-a. Rikardo je postigao 19. gol u sezoni i odmah vratio crno-bele. Nije bilo ofsajda a Bibars Natho je uposlio Rikarda Gomeša za izjednačenje. Domaćin je tražio ofsajd, ali je stiga potvrda iz VAR sobe da je sve u redu.

Usledilo je zatišje do 27. minuta, a onda se Nikola Terzić pobrinuo za preokret.
Fantastičan pas Miloša Jojica ka Danilu Pantiću, a onda je fantastično Gomeš odložio loptu za Terzića koji pogađa dalji ugao za 2:1.

Samo devet minuta kasnije Terzić je doneo gostima dva gola viška. Natho je dobro pokušao sa ivice kaznenog prostora ali je Filipović zaustavio njegov šut. Lopta došla pravo kod Terzića, a ovo mu je prvi meč u seniorskoj karijeri na kojem je dao bar dva gola.

Mogao je TSC u finišu meča da najavi dramu tokom drugih 45 minuta. Šutirao je Banjac, mladi fudbaler TSC-a, ali ga je stativa sprečila da se upiše u listu strelaca.

U nastravku utakmice nije bilo toliko uzgubljivo. Nije se TSC predavao, pretio je, ali je Partizan na golu imao sigurnog Stevanovića pa nije bilo promene rezultata - 3:1.

#Partizan