AKTUELNO

Utakmica FK Partizan-FK Olympiakos odigrava se u utorak 25. jula od 20:45 na stadionu Partizan.

U susret sutrašnjem meču FK Partizan apeluje i sugeriše navijačima da poštuju sledeća uputstva:

- Da na meč dođu na vreme, kako bi prošli bezbedonosnu kontrolu, a potom ušli na stadion i seli na svoje mesto (kapije stadiona se otvaraju 2h pre početka meča)

- Utakmica je visokog rizika, i niko bez ulaznice neće moći da uđe na stadion. Deci, bez obzira na uzrast, neće biti dozvoljen ulazak na stadion bez ulaznice.

- Obavezno sedite na mesto koje je obeleženo na ulaznici ( sektor, red, broj sedišta)

Foto: Pink.rs

- Molimo vas da ne nosite sitan novac, upaljače, olovke, priveske, vodu I sve druge predmete koji nisu dozvoljeni da se unose na tribine i stadion tokom sportskih manifestacija.

- Pri ulasku na stadion idite pravo do vašeg mesta bez zadržavanja u prolazima, hodnicima, stepeništu i dr.

U slučaju nepoštovanja propisa dodatna redarska služba će vas usmeriti i uputiti na vaše mesto. Ovo se najviše odnosi na stepeništa koje tokom dva poluvremena moraju biti prohodna.

Pročitajte još: Đukić: Leonardo se izvinio, konkurisaće za tim

- Mole se svi da navijaju fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako I dolikuje ugledu FK Partizan i njegovih navijača. FK Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFE i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. FK Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno!

Molie se svi da navijaju u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažu da su navijači i tim dostojan evropskih utakmica.

#FK Partizan

#Navijači

#Utakmica

'