AKTUELNO

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je smanjio dug za 6,5 miliona evra kao što je obećano na Skupštini kluba, izjavio je danas generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Zadovoljstvo nam je da možemo da obavestimo zvezdašku javnost da smo ispunili ono što smo na Skupštini našeg kluba obećali.

Danas smo kiparskoj Marfin banci platili milion evra i time ispunili uslov da nam banka otpiše preostali dug od 5,5 miliona evra što su oni danas i uradili", rekao je Terzić pred utakmicu protiv Irtiša u Pavlodaru u kvalifkacijama za Ligu Evrope.

Kako je naglasio, crveno-beli su ove nedelje platili Poreskoj upravi Republike Srbije više od milion evra u skladu sa propisima zaostalih obaveza.

"Time smo pokazali da smo odgovoran klub koji u potpunosti funkcioniše u skladu sa zakonima Republike Srbije. Napominjem, da smo pomenuti iznos od dva miliona evra prihodovali iz inostranstva kao tržišno orijentisana kompanija i tako odgovorno ćemo i nastaviti, putem potpune finansijske stabilizacije kluba", dodao je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16 sati igraju protiv Irtiša prvi meč 2. kola kvaliifkacijama za Ligu Evrope.

#Crvena Zvezda

#dug

'