AKTUELNO

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je da očekuje atraktivan meč protiv subotičkog Spartaka.

Crveno-beli sutra od 18.55 igraju protiv Spartaka na gostovanju u trećem kolu Superlige Srbije.

"Posle jučerašnjeg lepog dana, umornog ali lepog dana i posle one divne evropske večeri, nemamo vremena za uživanje u uspehu, spremamo se za narednu utakmicu. Čeka nas gostovanje u Subotici protiv Spartaka. Nama je svaki prvenstveni meč izuzetno važan, jer je upravo to nešto što nam omogućava da sledeće godine ponovo budemo na evropskim utakmica", rekao je Milošević za klupski sajt.

Uvek su mečevi protiv Spartaka fudbalski sadržajni i takmičarski neizvesni, smatra Milosević.

"Prošle godine smo tamo na gostovanju uspeli da pobedimo 2:1 u veoma neizvesnoj utakmici, koja je bila ispunjena fudbalskim sadržajem i dešavanjima i gde smo gubili 1:0 i u poslednjih deset minuta uspeli dobijemo 2:1. Čak i utakmica koja je odigrana na naaaem stadionu u jesenjem delu u kojoj smo pobedili 3:2 bila je otvorena i interesantna i to je ono aato ekipu Spartaka krasi poslednjih godina, imaju poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu, koja može svakom timu da napravi odredeni problem", kaže on.

"Uvek su utakmice protiv Spartaka bile izuzetno atraktivne i lepe za oko, nema sumnje da ce tako biti i ovog puta. Sa druge strane oni verovatno nisu zadovoljni sa bodovnim kontom u prva dva meča. Mi znamo naše ciljeve, svi igrači su zdravi, u dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu, danas na treningu ćemo odraditi sve ono što je neophodno i sa najvišim ciljevima i optimizmom krecemo na put ka Subotici", istakao je Miloševic i dodao da nema prostora za opuštanje.

"Nema ni razloga za samozadovoljstvom i uživanjem u nekim stvarima, mi još uvek nismo ostvarili naše ciljeve i ono što zaista želimo. To divno veče u sredu ovde je dodatni stimulans i pozitivna enrgija koju su mališani napravili na stadionu, kao i način na koji smo pobedili utakmicu je svakako stimulans i dodatni impuls za naredne meceve. Apsolutno smo svi čvrsto na zemlji, sezona je tek počela, tek smo odigrali četiri takmičarska kola, možemo sigurno i hoćemo da budemo bolji u odredenim segmentima igre", rekao je pomoćni trener i dodao:

"Spartak je zahtevan protivnik, nikada u Subotici nije bilo lako uzimati bodove, moramo maksimalno i da se potrošimo i da se nametnemo svoj neki stil, željeni ritam igre prenesmo na teren i ostvarimo ono što smo zacrtali a to su tri boda. Uspeh u domaćem prvenstvu je preduslov kako bismo i naredne godine bili u evropskim utakmicama. Potpuno smo fokusiranu na tu utakmicu i maksimalno koncentrisani da realizuejmo postavljeni zadatak", zaključio je Milošević.

#FK Crvena Zvezda

#FK Spartak