AKTUELNO

Leo Mesi se pritajio u Majamiju koji bi u neko dogledno vreme mogla da mu postane i stalno boravište, s obzirom na to da je ne tako davno kupio velelepnu kuću na ekskluzivnom lokalitetu pokraj mora.

Iza Lea je izuzetno burna sezona koja je krenula njegovim buntom i pokušajem odlaska iz Barselone, potom eliminacijom iz Lige šampiona, ali je završena bajkovito - prvom titulom Kopa Amerika u karijeri. Dovoljno da sa velikim osmehom provodi dane odmora uz sinove i suprugu Antonelu.

Na fotografijama koje Mesi sporadično objavi na svom instagramu njegovi pratioci mogu da naslute u kakvom se raju nalazi Argentinac.

Oduvek sam maštao da živim u americi, da osetim taj život - rekao je svojevremeno Mesi, koji sada živi svoj san u rajskoj Floridi. Od dolaska iz Brazila, gde je Argentina uzela titulu, Mesi se sa suprugom, porodicom, prijateljima, povukao u luksuznu kuću u Ki Biskejnu, diskonektvan od mase, buke, fanova, svega...

Mesijev stan se inače nalazi na drugom delu grada, u višespratnici koja gleda na zaliv, a kuća u kojoj je trenutno smešten je rentirao za ovu priliku.

Kuća u kojoj se trenutno baškari ima četiri sprata sa pet spavaćih soba i pet kupatila, garažom za više vozila i "beskonačnim" bazenom. Takođe ima dnevnu sobu, sobu za igre i modernu teretanu za trening kako bi ostao fit za početak sezone....

Po dolasku iz Argentine su ga sačekali prijatelji i rodbina, bilo je tu navijača...

Nije mu bilo svejedno nedavno, takođe u Majamiju, kada ga je bukvalno spopala grupa fanova toliko da je jedva uspeo da eskivira masu, i to tek zahvaljujući intervenciji svojih telohranitelja.