AKTUELNO

Oni će pauzu povodom praznika iskoristiti za pripremu same završnice sezone.

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju ekipu Proletera u Novom Sadu, čime su nastavili svoj pobednički niz nakon neuspeha u večitom derbiju protiv Crvene zvezde. U dobrom raspoloženju otišli su na mali praznični odmor koji će ove godine obuhvatiti prvomajske praznike i Vaskrs.

Foto: Printscreen YouTube/FK Partizan Beograd

A da su crno-beli i te kako posvećeni ovom hrišćanskom prazniku govori i poslednji video snimak, koji je objavljen na YouTube kanalu kluba, gde su se prvotimci okupili sa ciljem da ofarbaju uskršnja jaja.  

Kroz akciju Aleksandra Popovića, Filipa Stevanovića, Nikole Štulića, Nemanje Jovića, Lazara Pavlovića i Marka Živkovića, igrači Partizana želeli su da pokažu kolika je važnost Velikog petka u hrišćanstvu, a takođe su na taj način želeli da pošalju poruku mira svim navijačima u našoj zemlji.

Partizan će sigurno završiti na drugom mestu na tabeli u Linglong Superligi, a ovu pauzu iskoristiće kako bi se okrepio i dodatno pripremio za završnicu, gde će pokušati da u dvoboju sa crveno-belima dođe do trofeja nacionalnog Kupa, 25. maja na stadionu “Rajko Mitić“.